1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 10:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky šťastně zvítězily


Branky


0

Když už zápas pozvolnu spěl k remíze, vsítily Darkovičky tři minuty před koncem jedinou branku zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V netradičním čase v sobotu v 10:00 se odehrál zápas mezi domácími Darkovičkami a hostujícími Strahovicemi. Hosté ze Strahovic byly sice od počátku střetnutí více na balónu a působily fotbalovějším dojmem. Jejich snaha ale končila před pokutovým územím Darkoviček. V prvním poločase se dostaly pouze k několika závarům po rohových kopach a standardních situacích. Zna to na druhé straně hřiště se domácí objevili ve třech nadějných pozicích. Po centru z boku dvakrát nepřesně hlavičkoval Jiří Hanus. Jednu svou tutovku pohnojil Milan Duda. Přestavkové skóre tak bylo 0:0.

 

Obdobný průběh hry pokračoval i ve druhém poločase. Strahovice opět lépe kombinovaly a Darkovičky si vytvářely šance. Hostující soubor se dostal za celý druhý poločas ke dvěma nebezpečnějším střelám. Jakub Stříbný a ani Patrik Kubiš však svá mířidla neseřídili správně. Na opačné straně rozezvučel tyčku strahovické svatyně Vojtěch Mikula. Svou příležitostí pohrdl i Michal Gai. Když se už pomalu schylovalo k remízovému rozuzlení zápasu, odcentroval tři minuty před koncem zápasu míč do vápna Michal Gai. V pokutovém území nastala trma vrma, ve které se nejlépe zorientoval Vojtěch Mikula a uklidl, míč do sítě  - 1:0. Touto šťastnou trefou si Darkovičky zajístily tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Petr Adamčík (hráč): Hosté byli výborní, ale jen po šestnáctku. My měli v každém poločase asi tři branky a nakonec jsme urvali vítězství.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Byli jsme sice fotbalovější, ale domácí byli gólovější. Žádnou šanci jsme si prakticky nevytvořili. Darkovičky ano, a šťastně zvítězily.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - P. Ender [-] , P. Beneš [-] , J. Míl [-] , D. Hruška [-] (73. A. Vilkus [-] ) - M. Ondič [-] (46. T. Ondič [-] ) , M. Gai [-] , V. Mikula [-] , L. Lička [-] - J. Hanus [-] (46. R. Tesarčík [-] ) , M. Duda [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - T. Němec [-] , Š. Beneš [-] , P. Hluchník [-] , F. Schenk [-] - M. Beneš [-] , M. Hluchník [-] (81. J. Beneš [-] ) , J. Stříbný [-] , F. Hladík [-] (81. P. Slavík [-] ) , D. Beneš [-] - P. Kubiš [-] -

ŽK: 35. P. Ender , 70. P. Beneš , 90. T. Ondič .
Hráči zápasu: P. Pískala , P. Beneš .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - ADAMČÍK Petr (N), MALCHÁREK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.