Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky vyloupily Hať


Branky


0

Darkovičky vedly po půli o dvě branky. Pak polevily a domácí vyrovnali. Poslední slovo však opět měli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Hatě přijely k sobotnímu střetnutí Darkovičky, které chtěly potvrdit předešlé dvě výhry. Podle toho to taky na trávníku vypadalo. Darkovičky v prvním poločase jasně třímaly dirigentskou taktovku ve svých rukách. V úvodní dvacetiminutovce hostující soubor své ještě šance nevyužil. Ve 25. minutě zahrávaly Darkovičky roh a Lukáš Lička přeskočil hostujícího brankáře Zháňala a hlavou otevřel skóre zápasu - 0:1. Za tři minuty po parádní akci Milana Dudy, se po jeho přesné přihrávce prosadil Daniel Schebestik - 0:2. Do poločasu se ještě v nadějných pozicích objevil Lukáš Lička, ale jeho hlavičky si cestu do brány nenašly.

 

Do druhého poločasu nastoupily Darkovičky profesorsky, s pocite, že se jim nemůže vůbec nic stát. Hať je přitlačila a výsledkem jejího tlaku byly dvě branky v hostující síti. V 54. minutě přistál jejich roh na hlavě Jakuba Klimenta, který míč napasoval do brány - 1:2. Za sedm minut byl v hostujícím vápně faulován domácí hráč a nařízenou penaltu s klidem pokerového hráče proměnil Michal Starowicz - 2:2. Po tomto dvojím direktu se Darkovičky opět vzpamatovaly a začaly praktikovat hru z prvního poločasu. V 73. minutě přinesl jejich tlak ovoce, když krásnou střelou vymetl šibenici Michal Gai - 2:3. V závěru si ještě hosté vypracovali nějaké šance. Ondič rozezvučel konstrukci domácí brány. Šance Milana Dudy a Michala Gaie si cestu do brány nenašly. Přesto to hosty nemusí mrzet, neboť si odvážejí cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Darkovičky B
Petr Adamčík (hráč): První poločas jsme byli lepší. Do druhého jsme vstoupili profesorsky a domácí srovnali. Závěr zase patřil nám a my jsme brankou rozhodli o své výhře..



Sestavy


TJ Sokol Hať B
O. Zháňal [-] (40. R. Marčák [-] ) - J. Válek [-] , J. Kliment [-] , M. Tesař [-] (63. V. Paskuda [-] ) , L. Tyleček [-] , M. Starowicz [-] , A. Heglas [-] (71. M. Janík [-] ) , M. Kupka [-] (46. M. Schimanek [-] ) , L. Štverka [-] , P. Horák [-] , M. Skiba [-]

FK Darkovičky B
P. Kudla [-] - P. Beneš [-] , J. Míl [-] , D. Hruška [-] , P. Ender [-] - M. Gai [-] , V. Mikula [-] , L. Lička [-] (65. T. Ondič [-] ) , D. Schebestik [-] - J. Kneifel [-] (82. M. Ondič [-] ) , M. Duda [-] -

ŽK: 50. M. Tesař , 67. M. Kupka - 42. M. Duda , 82. V. Mikula .
Hráči zápasu: L. Lička , D. Schebestik , P. Kudla .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - PAVLENKA Jiří (N), BOCHŇÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.