Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice v poklidu přejely Bolatice


Branky


0

Až do závěru první půle vzdorovala bolatická defenziva. Druhý poločas už se změnil v gólové představení Bohuslavic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj celků z popředí tabulky nabídl v úvodní čtvrthodině kombinační hru obou stran, která měla parametry vyšší soutěže. Potom však už jasně dominovaly na hřišti Bohuslavice a začaly si vytvářet šance. Jan Krupa svou dělovkou zatřásl pouze tyčkou hostující svatyně. O něco později Tomáš Kretek napálil svůj projektyl pouze do břevna. Po půlhodině hry kapitán Michal Šramel vysunul Jana Krupu, který hostujícího brankáře Marka Wránu nepropálil. Gólový úder si nechaly Bohuslavice až na samotný závěr poločasu. To zpravé strany odcentroval Jan Krupa a Tomáš Kretek nezaváhal - 1:0.

 

Druhé dějství už bylo zcela v réžii Bohuslavic, které si kromě pěti branek vypracovaly i další brankové příležitosti. V 52. minutě po centru Jana Krupy ze strany opět rozvlnil síť Tomáš Kretek - 2:0. Po hodině hry pronikl Aleš Brač přes dva obránce hostí a střelu z šestnácti metrů uklízel k tyči - 3:0. O minutu později vzal Jan Vitásek balon na půlce hřiště a samostatnou akci zakončil ránou k tyči - 4:0. Čtvrthodiny před koncem si Tomáš Kterek zpracoval balon ve vápně, udělal si jednoho zadáka a zamířil k tyči, čímž uzavřel svůj hattrick - 5:0. V 78. minutě Bolatice korigovaly skóre po chybě domácí obrany Tomášem Sněhotou - 5:1. Pak ještě Bolatice zahodily penaltu, kterou vykryl domácí strážce svatyně Vojtěch Řehánek. Definitivní tečku za zápasem udělal pět minut před koncem Tomáš Král po samostatné akci z půlky hřiště, když z hranice šestnáctky zaplula jeho střela k tyči - 6:1.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Zhruba čtvrthodiny to byl z obou stran kombinační a vyrovnaný fotbal. Pak jsme si začali vytvářet my šance a na konci poločasu jsme šli do vedení. Ve druhém už jsme jasně diktovali tempo hry a jejich kluci mi připadali odevzdaní. Hráli jsme pěkný útočný fotbal, vytvářeli jsme si šance, někdy jsme hráli až profesorsky.




Sestavy


SK Bohuslavice B
V. Řehánek [-] - J. Krupa [-] , L. Piskoř [-] , F. Hrubý [-] , T. Král [-] , M. Šramel [-] , A. Barč [-] , D. Kotzur [-] , I. Dominik [-] , T. Kretek [-] , T. Chlopčík [-]

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - T. Sněhota [-] , D. Kampík [-] , J. Krettek [-] , O. Langer [-] , F. Kocián [-] (45. D. Sikora [-] ) , P. Nawrath [-] , K. Rataj [-] (45. J. Bortlík [-] ) , D. Sněhota [-] , D. Macura [-] , T. Radošovský [-]

Hráči zápasu: V. Řehánek , T. Král , M. Šramel , T. Kretek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRUBÝ Heinz - VITÁSEK Vlastimil (N), HOMOLA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.