1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovická krize nadále pokračuje


Branky


50. F. Mrusek - 33. M. Kara , 54. M. Slíž , 60. M. Slíž
0

Vávrovice opět padly, doma nestačily na Malé Hoštice, které vyhrály o dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovické trápení nemá konce. Tentokrát nad síly domácích byly Malé Hoštice. Hosté zápas kontrolovali po celou dobu. V 7. minutě se řítil sám na brankáře Banetku Ondřej Šafačík, ale nastřelil jen domácího strážce svatyně. V 10. minutě zahrával Ondřej Šafarčík volný přímý kop, a jeho dobře umístěnou střelu Banetka konečky prstů vyrazil na rohový kop. Ve 22. minutě střelu Lukáše Baďury Banetka opět lapá. Vávrovice měly největší šanci po půlhodině hry, když střelu Jana Lichovníka z pěti metrů zblokovala hostující defenziva. Ve 33. minutě šly Hoštice do vedení, když roh Ondřeje Šafarčíka, dorazil do sítě s pomocí tyče důrazný Miroslav Kara – 0:1. Poločas se pak dohrával mezi šestnáctkami obou týmů. 

 

Po přestávce se zmocnil míče vávrovický Filip Mrusek a přízemní střelou k tyči vyrovnal účet utkání – 1:1. Hoštice ale reagovaly takřka vzápětí, když Martin Slíž střelou podél brankáře zarmoutil domácí fandy – 1:2. Vyrovnání měl na kopačce David Kříž, ale jeho střela se kutálela po brankové čáře, a nikdo nedokázal míč dopravit do brány. Po hodině hry přidal svou druhou branku v zápase Martin Slíž a hosté vedli o dvě branky – 1:3. Vávrovice mohly v závěru snížit Jakubem Skalíkem a Filipem Mužíkem. A když ani hosté své šance Jakubem Chřibkem, Lukášem Baďurou a Ondřejem Šafarčíkem nevyužili, skóre se už neměnilo a  zápas skončil bodovým lupem Hoštic. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Bylo to naše tradiční podzimní utkání. Co my zahodíme, je neskutečné. Hrál se dobrý fotbal. Po přestávce jsme sice vyrovnali, ale dva slepené góly rozhodli o výhře hostů.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Zápas jsme kontrolovali. V první půli jsme z mnoha šancí dali jen jednu. Ve druhém domácí vyrovnali, ale my dvěma góly opět strhli výhru na svou stranu.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] - F. Mrusek [-] , J. Lichovník [-] , R. Schreiber [-] , D. Kříž [-] (71. M. Schoppik [-] ) , T. Šenk [-] , J. Skalík [-] , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , F. Mužík [-] , J. Lichovník [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - M. Kara [-] (53. I. Xenitidis [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , V. Kopťák [-] , L. Baďura [-] , M. Slíž [-] (83. V. Bartošek [-] ) , M. Malohlava [-] (46. J. Grygarčík [-] ) , E. Klinger [-] (84. A. Postulka [-] ) , D. Kubala [-] , D. Kašný [-]

ŽK: 9. J. Morisch , 20. J. Lichovník , 27. O. Levák - 29. M. Kara , 38. M. Malohlava .
Hráči zápasu: L. Banetka - E. Klinger , M. Slíž .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - BUKOVSKÝ Josef, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.