3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyhrály Stěbořice


Branky


17. L. Kirschner (vl.) , 51. R. Kokošek , 90. R. Kokošek - 71. D. Liška
0

Derby mezi Stěbořice a Hlavnicí vyznělo pro domácí tým, který byl šťastnější. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Stěbořicemi a Hlavnicí vyhrál šťastnější tým. Bylo to bojovné utkání, ve kterém byly šťastnější domácí, protože více šancí si paradoxně vypracovala Hlavnice. Do vedení ale šly v 17. minutě Stěbořice, když si jejich roh srazil do vlastní svatyně nešťastně Lukáš Kirschner – 1:0. Do konce prvního dějství mohla Hlavnice třikrát srovnat, ale David Liška nezachoval chladnou hlavu. Jednou po přímém kopu napálil balon pouze do brankáře Jakuba Loserta. Ve druhé příležitosti se řítil z úhlu na brankáře Loserta, ale opět neproměnil. V 38. minutě byl neúspěšný i po rohovém kopu. V 45. minutě tak svítilo na světelném ukazateli skóre 1:0.

 

Šest minut po zahájení druhého poločasu skončila střela stěbořického Romana Kokoška u tyče hlavnické kasy – 2:0. Hosté pak převzali otěže zápasu a byli lepším mančaftem. Do příležitsotí se dostavalo především duo Jan Wollner s Davidem Liškou. V 71. minutě Hlavnice snížila po spolupráci právě Wollnera s Davidem Liškou a vykřesala tak pro sebe jiskřičku naděje – 2:1. Hlavnice pak vrhla všechny své síly do útoku a hrála vabank. Otevřené obrany pak využily Stěbořice a v závěru pojistily svou výhru, když se Roman Kokošek trefil přímo do šibenice hostující klece – 3:1.

 

foto: DRUŽBA HLAVNICE FANS - facebook



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Derby jak se patří. Bylo to bojovné utkání, my jsme byli šťastnější, protože jsme dali o dvě branky více než soupeř. Bohužel se hraje na branky a my jsme jich dali víc a zvítězili.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Byli jsme lepší mužstvo, ale ve Stěbořicích jsme neproměnili své šance. Bohužel jsme dostali hloupé góly. Podle mě vyhrálo dneska horší mužstvo.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Paleta [-] , P. Vavrečka [-] , J. Holubec [-] , M. Jamnický [-] , K. Havlásek [-] , R. Kokošek [-] (90. P. Fiedler [-] ) , M. Josefus [-] (75. V. Kramný [-] ) , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , L. Burda [-]

Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - S. Lebeda [-] , L. Lodňánek [-] (75. D. Lukáš [-] ) , D. Hendrych [-] , L. Kirschner [-] , D. Liška [-] , T. Kukol [-] , J. Wollner [-] , Z. Vrána [-] , P. Haas [-] (46. P. Martinček [-] ) , D. Ochrana [-]

ŽK: 28. K. Havlásek , 35. J. Holubec , 54. L. Burda , 64. M. Josefus , 82. R. Kokošek - 78. T. Kukol .
Hráči zápasu: J. Losert - S. Lebeda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BLAGA Richard, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.