1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá utrhla první bod v soutěži


Branky


0

Opava se po čtvrthodině hry ujala vedení. Bělá o dvě minuty později vyrovnala. Branka pak už nepadla, a hosté si připisují první bod v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K velkému překvapení došlo na hřišti v Opavě, odkud si Bělá odvezla svůj letošní první bod. Slavia Opava sice nastoupila bez několika hráčů základní sestavy, přesto byla po celý zápas lepším týmem, ale své šance nedokázala proměňovat. Do vedení jí poslal po čtvrthodině hry důrazný David Horáček, ke kterému se dostal po standardce odražený balon – 1:0. Bělá však reagovala o dvě minuty později, kdy se Jiří Richter zbavil protihráče v šestnáctce a nekompromisně zavěsil merunu k tyči – 1:1. Do konce poločasu zahodil za domácí tutovky Lukáš Mařádek, který si buď vylámal zuby na brankáři Danieli Davidovi, nebo nevolil optimální zakončení. Za hosty z Bělé nevyužil dva brejky Michal Michalík. Přestávkové skóre tak bylo 1:1.

 

Po příchodu ze šaten měla Opava ještě větší převahu než v prvním dějství, ale se zakončením byla hodně na štíru. Hlavním vraždičem šancí byl opět Lukáš Mařádek, který neměl svůj střelecký den. Naopak to mohla být Bělá, která v úplném závěru mohlo výsledek převážit na svou stranu, ale Richard Václavek z šestnácti metrů přeloboval branku i s brankáře. Po závěrečném hvizdu mohla Bělá slavit svůj první bod v soutěži.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Měli jsme sice převahu, ale bylo to takové jalové. Nehráli jsme v optimální sestavě, protože několik hráčů využilo prodloužený víkend a odjelo pryč. Stěžejní osobnost utkání byl Mařádek, který nebyl schopen proměňovat své šance. Ve druhé půli jsme měli určité náznaky šancí, ale i tak jsme dneska hráli hrozně a pod své možnosti.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Hrálo se nahoru, dolů. Oni měli více ze hry a šli do vedení. To vzápětí ztratili. Ve druhé části měla Opava úplně více ze hry, ale mohli jsme nakonec vyhrát, ale nedal jsem branku.



Sestavy


FK Slavia Opava
M. Javorek [-] , K. Továrek [-] , T. Matějek [-] , D. Exner [-] , D. Horáček [-] (64. R. Hypš [-] ) , J. Herrmann [-] , M. Mathias [-] (87. D. Fišer [-] ) , I. Kratochvíl [-] , L. Mařádek [-] , J. Kretek [-] , V. Henčl [-]

TJ Sokol Bělá
D. David [-] - R. Václavek [-] , R. Vybrančík [-] , M. Michalík [-] , M. Papšík [-] , M. Jäger [-] (76. M. Mikšaník [-] ) , J. Demko [-] , J. Richter [-] , J. David [-] , P. Vybrančík [-] , P. Kolár [-]

ŽK: 43. M. Mathias - 8. R. Vybrančík , 35. M. Jäger , 72. J. David .
Hráči zápasu: J. Richter , D. David .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - GANČAŘ Jakub, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.