R. Škrobánek 38. (p.)
J. Frank 62.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava se rozešla s Hlavnicí smírně


Branky


38. R. Škrobánek (p.) , 62. J. Frank - 40. J. Wollner , 56. D. Liška
0

Remízový zápas se odehrával v Opavě. V obou poločasech dalo každé z mužstev po jedné brance a plichta 2:2 byla na světě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zaslouženou dělbou bodů skončil zápas mezi Opavou a Hlavnicí. V prvním dějství třímala taktovku utkání v ruce hostující Hlavnice. Ve 14. minutě zahodil svůj samostatný nájezd David Liška. Po dvaceti minutách hry si stejně počínal i jeho bretr Tomáš.  V 38. minutě vyrobila hostující defenziva velkou hrubku, a brankáři Petru Gebauerovi nezbývalo nic jiného než Ivo Kratochvíla v nebezpečné pozici faulovat. Nařízenou penaltu s klidem pokerového hráče proměnil Rostislav Škrobánek – 1:0. Hosté srovnali za dvě minuty, když po nedůrazu domácí obrany přehlavičkoval David Ochranya domácího obránce a míč dopravil do sítě Jan Wollner – 1:1 Poločas tak skončil remízově.

 

Ve druhé části se obraz hry otočil o sto osmdesát stupňů a Opava začala hosty přehrávat. Přesto paradoxně do vedení šli hosté, když po střele Jana Wollnera nasadil David Liška housle domácímu brankáři Bohumíru Lorenzovi a míč protlačil do sítě – 1:2. Domácí vyrovnali v 62. minutě, když po akci Lukáše Mařádka s Ivo Kratochvílem, se do listiny střelců zapsal Jan Frank – 2:2. V závěru Opava vystupňovala tlak, ale trojice Lukáš Mařádek, Ivo Kratochvíl a Jan Frank míč do sítě nedopravila. Na opačné sraně se z brejků vedlo stejně Davidu Liškovi a Pavlu Elblovi. Zápas tak dospěl ke spravedlivé remíze.

 

 

foto zdroj: Družba Hlavnice FANS-facebook



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (záložník): Zápas dvou odlišných poločasů. V prvním byli lepší hosté. Ve druhém my. Remíza je zasloužená.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Hrál se zajímavý zápas a remíza je zasloužená. První dějství byla lepší Hlavnice ve druhé Opava.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Frank [-] , J. Tůma [-] , R. Škrobánek [-] (59. K. Továrek [-] ) , I. Kratochvíl [-] , L. Šustak [-] , L. Mařádek [-] (77. J. Varsamis [-] ) , J. Kretek [-] , V. Henčl [-] (87. M. Mathias [-] ) , T. Matějek [-] (46. M. Valík [-] ) , J. Herrmann [-]

Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - T. Kukol [-] , D. Haas [-] (57. M. Bulanda [-] ) , P. Haas [-] (71. J. Lukáš [-] ) , D. Ochrana [-] , D. Hendrych [-] , T. Liška [-] , P. Elbl [-] , L. Kirschner [-] , D. Liška [-] , J. Wollner [-]

ŽK: 49. V. Henčl - 40. P. Gebauer , 87. T. Kukol .
Hráči zápasu: I. Kratochvíl - T. Kukol .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - HENNIG Antonín, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.