Hoštice se rozešly smírně se Stěbořicemi


Branky


0

Stěbořice sice vedly po třiceti pěti minutách o dvě branky, ale domácí nehodili flintu do žita a srovnali ještě skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý zápas byl k vidění v Malých Hošticích, kam dorazilo mužstvo Stěbořic. V 5. minutě zahodil velkou tutovku Lukáš Baďura, jehož úmysl přečetl hostující brankář Jakub Losert. Do vedení tak šli hosté po dvaceti minutách, když Roman Kokošek narýsoval přesnou kolmici na Ondřeje Šmalce, který balon uklidil k tyči - 0:1. O vyrovnávací trefu se v 25. minutě postaral výstavní dělovkou Vlastimil Racko – 1:1. O tři minuty později vysunul Roman Kokošek Ondřeje Šmalce, který propálil na bližší tyči domácího brankáře Marka Honku – 1:2. V 34. minutě tečoval střelu Ondřeje Šmalce patičkou k tyči Jakub Fiedler – 1:3. Za dvě minuty ale důrazný Vlastimil Racko snižoval na rozdíl jediné branky – 2:3.

 

I ve druhé části pokračovala pěkná podívaná. Hoštice hned na začátku zahodily několik loženek. Šance zazdili Lukáš Baďura, Jakub Chřibek a Ondřej Šafarčík Vyrovnání se Hoštice dočkaly v 65. minutě, když přímý kop Ondřeje Šafarčíka dotlačil do brány Jakub Chřibek – 3:3. Poslední dvacet pět minut chtěla obě mužstva rozhodnout ve svůj prospěch, ale žádná ekipa se už gólově neprosadila a zápas tak dospěl k remízovému konci. Za domácí byli neúspěšní Jakub Chřibek, Matěj Malohlava a Lukáš Baďura. Stěbořické loženky zahodili Michal Josefus a Martin Paleta.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Začali jsme dobře, a hosty jsme přehrávali. Oni nám však po našich hrubkách dávali branky z brejků. I ve druhé půli jsme byli o něco lepší, podařilo se nám i srovnat. pak se oba mančafty hnaly za výhrou, ale na remíze se už nic nezměnilo.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Zbytečně jsme podle mě ztratili dva body, když jsme vedli 3:1, měli jsme hru pod kontrolou, a řekli jsme si uděláme zápas zajímavější, tak jsme jim přihráli na dva góly.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - M. Unruh [-] (76. M. Staníček [-] ) , I. Xenitidis [-] (46. J. Grygarčík [-] ) , J. Chřibek [-] , D. Kašný [-] , V. Kopťák [-] , L. Baďura [-] , V. Racko [-] (71. M. Malohlava [-] ) , E. Klinger [-] , D. Kubala [-] , O. Šafarčík [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - D. Burda [-] (76. M. Kokeš [-] ) , J. Holubec [-] , M. Jamnický [-] , K. Havlásek [-] (87. P. Fiedler [-] ) , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] , J. Fiedler [-] (60. M. Josefus [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , L. Burda [-] (83. O. Šumbera [-] )

ŽK: 83. D. Kubala - 41. K. Havlásek .
Hráči zápasu: V. Racko - O. Šmalec .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - KOMÁREK Milan, PALÁČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.