Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice zaslouženě porazily Opavu


0

Po dvoubrankovém vedení, se dostaly Kobeřice do tříbrankového vedení hned zkraje druhé části. Pak sice Opava dvacet minut před koncem snížila, ale poslední slovo měly opět Kobeřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Absence šesti hráčů Kobeřic nebyla na jejich výkonu znát. Zato neúčast obránce Kavana se na hře Opavy výrazně odrazila. Na světelné tabuli běžela třináctá minuty, když se ve skrumáži nejlépe zorientoval kobeřický Vojtěch Malchárek a otevřel brankový účet zápasu – 1:0. Ve 33. minutě zaplula střela domácího Ondřeje Bedricha k tyči – 2:0. Navíc Kobeřice zahodily v prvním dějství mnoho šancí a jen díky výbornému brankáři Bohumíru Lorenzovi to bylo pouze o dvě branky. Své tutovky nevyužili Vojtěch Malchárek, Robin Hahn, Jan Návrat a Pavel Hlawenka. 

 

Vstup do druhé poloviny patřil opět Kobeřicím, když kanonýr Vojtěch Malchárek v samostatném nájezdu poslal míč zkušeně k tyči a nedal opavskému brankáři žádnou šanci – 3:0. Teprve za tohoto stavu se dostala do hry i Opava. V 69. minutě vypálil z dálky Rostislav Škrobánek a vyraženou střelu procedil skrz brankáře Ivo Kratochvíl – 3:1. Za chvíli zahodila Opava možnost snížit na rozdíl jediného gólu a z následného protiútoku dostal krásný balon před brankáře Robin Hahn a zametl ho k tyči – 4:1. Kobeřice se díky vítězství dostaly v tabulce před svého sobotního soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): I přes absenci šesti hráčů jsme podali velmi dobrý výkon. Zahodili jsme ještě navíc osm až deset dalších tutovek. Byli jsme fotbalovější a vyhráli zaslouženě.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Přijeli jsme do Kobeřic vyhrát, ale udělali jsme zde ostudu. První poločas byl naprosto tragický. Do druhého jsme chtěli vstoupit lépe, ale hned jsme inkasovali. Pak už byla naše snaha spíše křečovitá. Sice jsme snížili a mohli se dostat i na rozdíl jediné branky, ale místo na 3:2, jsme dostali na 4:1 a bylo po utkání.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - - J. Bitomský [-] (66. J. Bečica [-] ) - J. Návrat [-] , P. Hlawenka [-] - K. Janiš [-] (81. L. Rycka [-] ) , O. Bedrich [-] , V. Malchárek [-] , L. Mrva [-] , R. Hahn [-] , T. Mrovec [-] , A. Oberherr [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Frank [-] , J. Varsamis [-] (76. M. Vaněk [-] ) , R. Škrobánek [-] (66. M. Valík [-] ) , I. Kratochvíl [-] , L. Šustak [-] , L. Mařádek [-] , J. Kretek [-] , V. Henčl [-] , T. Matějek [-] , J. Herrmann [-]

ŽK: 44. R. Škrobánek , 76. L. Mařádek .
Hráči zápasu: J. Návrat - J. Herrmann .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - KRZISCH Roman, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.