Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá vyfasovala búra od Kobeřic


0

Po prvním dějství, které skončilo jednobrankovým rozdílem pro domácí družinu, nasázely Kobeřice i v oslabení Bělé ve druhé půli tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prajzské derby výsledkově trápících se celků vyznělo jasně pro domácí soubor z Kobeřic. Ty šly do vedení už po pár sekundách utkání, kdy centr z pravé strany pohodlně doklepl do branky Ondřej Bedrich – 1:0. V dalším průběhu Kobeřice zahazovaly jednu šanci za druhou. Zvlášť neúspěšný ve svých nájezdech byl Vojtěch Malchárek  Do dvoubrankové vedení se dostaly Kobeřice po necelé půlhodině hry, kdy se dostal do samostatného nájezdu právě Malchárek a konečně zavěsil do sítě – 2:0. Bělá korigovala těsně před přestávkou, kdy po centru zleva, uklidil míč do sítě na zadní tyči Marek Jäger – 2:1. 

 

Na počátku druhé půle byl vyloučen domácí Ladislav Mrva a domácí museli dohrávat zbytek zápasu o deseti. Bělá si sice vytvořila optickou převahu, ale Kobeřice nemilosrdně trestaly okénka v její obraně. Kobeřice do konce zápasu nasázely hostům další tři branky a dovršily svou výhru 5:1. Všechny góly padly jako přes kopírák, když se domácí hráč objevil sám před hostujícím brankářem Kolárem a nedal mu žádnou šanci. Dvakrát byl úspěšný Vojtěch Malchárek a jednou Aleš Lasák. Bělá tak po prohře nadále zůstává bez bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): V první půli jsme měli další čtyři šance, které jsme nedali. Ve druhé nám sice vyloučili hráče, přesto jsme dali další branky a v pohodě vyhráli.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (trenér): Domácí byli lepší a rychlejší ve všech činnostech. My hráli a oni dávali góly ve druhém dějství.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - L. Jašek [-] , L. Mrva [-] - O. Bedrich [-] , Š. Konečný [-] (85. D. Lasák [-] ) - J. Návrat [-] , P. Hlawenka [-] - R. Hahn [-] , A. Oberherr [-] , V. Malchárek [-] , A. Lasák [-]

TJ Sokol Bělá
P. Kolár [-] - R. Václavek [-] , P. Holuša [-] , M. Papšík [-] , L. Mackovčin [-] , M. Jäger [-] , R. Höpp [-] , J. Richter [-] , J. Boček [-] , M. Kiai [-] , P. Vybrančík [-]

ŽK: 28. R. Hahn , 35. L. Mrva , 47. O. Bedrich - 47. P. Vybrančík , 63. P. Kolár , 84. M. Kiai . ČK: 49. L. Mrva .
Hráči zápasu: V. Malchárek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - HRUBÝ Heinz, MRVA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.