R. Urban 8.
A. Kreisl 18.
M. Paleta 43. (vl.)
K. Palkovič 69. (p.)
4:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice zvítězily v přestřelce


Branky


8. R. Urban , 18. A. Kreisl , 43. M. Paleta (vl.) , 69. K. Palkovič (p.) - 14. R. Kokošek , 66. J. Fiedler , 80. R. Kokošek
0

Diváci si v sobotu v Jakartovicích přišli na své, když viděli sedm branek a těsnou výhru svých favoritů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vstup do zápasu vyšlel. byli aktivnější, lepší na balóně a zaslouženě šly do vedení už po deseti minutách, kdy po přihrávce Kamila Palkoviče potvrdil pověst zabijáka Radoslav Urban – 1:0. Stěbořice však srovnaly o chvíli později, když po chybě stopera Dominika Filipa vybojoval míč Roman  Kokošek  míč a procedil domácího brankáře – 1:1. A střelecké dostihy pokračovaly i nadále. V 18. minutě našel Miroslav Sváček na malém vápně Adama Kreisla, který neměl se Stěbořicemi slitování – 2:1. O čtyři minuty později střelu Tomáše Rubého vyškrábl gólma Losert na roh. Dvě minuty před odchodem do kabin po centru Filipa si nešťastně srazil míč do vlastní kasy Martin Paleta – 3:1.

 

Jakartovice se snažily i ve druhém poločase hrát aktivně, ale Stěbořice zdramatizovaly zápas v 66. minutě, když zasunul míč do sítě Michal Josefus – 3:2. Za tři minuty později to už ale opět bylo o dvě branky, když penaltu proměnil s chladnou hlavou Kamil Palkovič – 4:2. Pak se však zranil domácí brankář Michal Janech a do brány nastoupil útočník Radoslav Urban. Ten hned po čtyřech minutách inkasoval z hlavy Romana Kokoška, který byl důraznější v hlavičkovém souboji – 4:3. Jakartovice ale už v závěru těsnou výhru uhájily.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Moc se mi nelíbil volnější průběh hry, ze kterého pak vyplynuly fauly. Po poločase jsme vedli o dvě branky. Pak hosté snížili. My sice znovu odskočili na dvě branky. Bohužel se nám pak zranil brankář Janech a zápas musel dochytat Urban. Hosté toho naštěstí využili ke vstřelení jen jedné branky.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Zápas to byl takový, že jsme si tři góly dali sami. Nic se nám nevedlo. Pokud bude svaz delegovat na tak důležitý zápas pouze jednoho rozhodčího, tak je to špatně. Jestli pak jsou všichni rozhodčí na oslavách v Budišově, tak ať jdou všichni do p....... Nic to ale nemění na tom, že jsme si to prohráli sami.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] (76. L. Martinka [-] ) - M. Poštulka [-] , D. Filip [-] , R. Holub [-] , B. Malček [-] , R. Urban [-] , M. Sváček [-] (90. T. Matyáš [-] ) , K. Palkovič [-] , A. Kreisl [-] (90. J. Porubek [-] ) , J. Kovalčík [-] , T. Rubý [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , M. Jamnický [-] (77. P. Fiedler [-] ) , K. Havlásek [-] (85. L. Burda [-] ) , O. Šumbera [-] , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 42. J. Fiedler .
Hráči zápasu: J. Kovalčík , M. Sváček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - BARTÁK David (N), ONDRÁČEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.