Derby vyhrála Opava


Branky


38. V. Henčl , 90. J. Frank
0

Vyrovnaný zápas rozhodl sporný moment z 38. minuty. Opava pak výhru potvrdila v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Opavou a Vávrovicemi přineslo vyrovnanou partii, která se odehrávala převážně mezi oběma šestnáctkami. Oba soubory ohrožovaly brankáře střelami ze střední vzdálenosti, které buď zlikvidovali brankáři, nebo šly mimo tři tyče. Za domácí se zastřeloval Lukáš Mařádek za hosty Filip Mrusek Klíčový okamžik zápasu přišel v 38. minutě a vzbudil hodně emocí na hostující straně. Po centru z pravé strany pokořil brankáře vávrovic Jan Greipela opavský Vojtěch Henčl. Rozhodčí však chvíli předtím pískl faul na hostujícího hráče. Ten se však přiznal, že k faulován nebyl a rozhodčí branku zpětně uznal – 1:0. První dějství tak skončilo těsným vedením Opavy.

 

Po přestávce se střetnutí odvíjelo v podobném duchu. Hrál se opět fotbal nahoru dolů s minimem šancí na obou stranách. Za Opavu se dvou nadějných šancí dostal Lukáš Mařádek, který místo přihrávky na lépe postaveného spoluhráče, volil individuální zakončení, které k ničemu nevedlo. Za hosty nepřesně pálil Jakub Lichovník. V poslední minutě pojistil výhru domácí družiny po přihrávce Iva Kratochvíla Jan Frank – 2:0. Opava si tak připsala druhou výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Zápasu by slušela remíza. Byly spíše náznaky šancí a hrálo ze mezi šestnáctkami. Klíčový okamžik přišel těsně před přestávkou, kdy dál Henčl branku. Vedle něho spadl hostující hráč a rozhodčí branku neuznal. Hráč se pak přiznal, že faulován nebyl a rozhodčí branku uznal.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Zápas to byl vyrovnaný. První branku ovlivnil rozhodčí. Rozhodčí odpískal faul, a pak domácí vsítili branku. Náš hráč zvedl ruku, že se o faul nejednalo a rozhodčí branku uznal.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - R. Škrobánek [-] (83. M. Uvíra [-] ) , L. Šustak [-] , I. Kratochvíl [-] , P. Kavan [-] , L. Mařádek [-] , J. Frank [-] , J. Kretek [-] , V. Henčl [-] , T. Matějek [-] , J. Herrmann [-]

FK NOVA Vávrovice
J. Greipel [-] - J. Lichovník [-] , D. Kříž [-] (66. D. Klein [-] ) , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , T. Šenk [-] , F. Mužík [-] , J. Lichovník [-] , M. Schoppik [-] (46. J. Skalík [-] ) , J. Schneider [-] , F. Mrusek [-] (66. J. Štencek [-] )

ŽK: 78. V. Henčl , 90. J. Frank .
Hráči zápasu: T. Matějek - F. Mužík .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - CAHEL Robin, ŽIDEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.