Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice otočily zápas po přestávce


Branky


0

Pustá Polom vedla po poločase o jednu branku, ale Hoštice skvělým obratem ve druhém dějství dokráčely k výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství se hrála vyrovnaná partie. O cloupek lepší byl domácí soubor z Pusté Polomi. Už v 5. minutě nastřelil břevno hoštický Kamil Bitta. Jeho střela se odrazila dvacet centimetrů před brankovou čáru. V 16. minutě se dostala ke slovu Pustá Polom a hned ze se radovala z gólu. To střelu Marka Moravce vyraženou brankářem Vlachem vrátil pohotově za jeho záda Martin Kuděla – 1:0. O chvíli se později se dostal do nadějné šance hrající trenér domácích Rostislav Halška, ale jeho záměr brankář vystihl. Do kabin tak šla radostněji Pustá Polom.

 

Po přestávce taktovku hry už pevně třímaly Hoštice. V 55. minutě vyrovnal z přímého kopu Jakub Chřibek – 1:1. Za pět minut se z otočky prosadil střelou do protipohybu brankáře Erik Klinger – 1:2. V 67. minutě se míč po výkopu hoštického brankáře Vlacha dostal až k Lukáši Baďurovi, který byl nekompromisní – 1:3. V probíhající 73. minutě korigoval skóre Martin Kuděla po přesné přihrávce Vojtěcha Hendrycha – 2:3. Žádné drama se nekonalo, protože o dvě minuty později umístil hlavou do sítě roh Ondřeje Šafarčíka Jakub Chřibek – 2:4. V 79. minutě zahodil další šanci Hoštických Ondřej Šafarčík. Poslední slovo měli opět hosté, když dvě minuty před koncem proměnil samostatný nájezd Lukáš Baďura – 2:5.



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): V prvním dějství jsme byli o něco lepší a vedli jsme. Druhý poločas byl z naší strany katastrofa.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): První poločas jsme hráli špatně. Nehráli jsme to, co jsme chtěli. V kabině jsme si všechno vyříkali a zápas jsme nakonec otočili.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
L. Juchelka [-] - M. Kuděla [-] , R. Grygar [-] , R. Halška [-] , P. Bubík [-] , M. Moravec [-] , Z. Kačírek [-] , V. Hendrych [-] , P. Kňura [-] , D. Schlossarek [-] , A. Kubala [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
J. Vlach [-] - J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Malohlava [-] (85. J. Grygarčík [-] ) , V. Kopťák [-] , L. Baďura [-] (88. A. Postulka [-] ) , K. Bitta [-] , E. Klinger [-] , R. Blaga [-] , D. Kubala [-] , D. Kašný [-]

ŽK: 34. D. Schlossarek .
Hráči zápasu: D. Kubala .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - PRASEK Beno, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.