M. Drápal 28.
J. Tengler 77.
T. Šenk 86. (vl.)
3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice ztratily dva body


Branky


28. M. Drápal , 77. J. Tengler , 86. T. Šenk (vl.) - 3. D. Klein , 62. J. Lichovník , 67. F. Mužík
0

Vávrovice neudržely dvoubrankový náskok a v závěru zápasu ztratily dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice potvrdily, že jsou v krizi, když ještě třináct minut před koncem vedly o dvě branky a nakonec pouze remizovaly. Hosté šli do vedení ve 3. minutě, kdy dostal míč na svou kopačku Daniel Klein a s notnou dávkou štěstí uklidil balon za záda Kamila Janetzkého – 0:1. O dvě minuty později se dostal do vápna sám hostující Filip Mužík, ale místo střely volil přihrávku. Po dvaceti minutách hry Jakub Skalík orazítkoval břevno domácí svatyně. O chvíli později byla Skalíkovi domácí branka malá. Přišel tak zákonitý trest a domácí družina srovnala krok ve 28. minutě, když Martin Drápal napřáhl a míč zaplaval k tyči hostující kasy – 1:1. Do poločasu se už skóre nezměnilo. 

 

I úvod druhého dějství patřil hostům z Vávrovic.V 62. minutě našel Filip Mužík Jakuba Lichovníka, který skákavou střelou pokořil Janetzkého – 2:1. O čtyři minuty bylo u hostů ještě veseleji, když se z voleje nemýlil Filip Mužík – 1:3. Závěr však patřil Litultovicím, když v 77. minutě Tengler snižoval – 2:3. Pak zahodil stoprocentní šanci opět Mužík. Tečku za nepovedeným vávrovickým podzimem udělal nešťastník Tomáš Šenk, od jehož hlavy zapadl míč za záda vlastního brankáře – 3:3. Vávrovice přesto ještě mohly na konci strhnout výhru na svou stranu, ale Jakub Chryczyk neuspěl. Body si tak obě mužstva rozdělila. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Po těch mnoha fackách a kopancích, které jsme od června ze všech možných stran obdrželi, poté, co jsme se v průběhu podzimu vyhrabali, sami, bez pomoci a podpory zvenčí, z naprostého dna, jsem si přál a zároveň doufal v o trochu příjemnější loučení s podzimní sezónou. Bohužel, nepovedlo se, soupeř měl tři body na zlatém podnose, naštěstí je odmítl. Snad se pro jarní část poučíme a uvědomíme si, že nejsme neomylní!! Aby hodnocení celého podzimu nevyznělo až příliš negativně, tak cíl jsme splnili a uhráli jsme ještě o deset bodů navíc! Děkuji všem 18 hráčům!!

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Ztratili jsme dva body. Ještě třináct minut před koncem jsme vedli 3:1. Dneska jsme byli o třídu lepší a po poločase jsme mohli klidně vést i 6:1. Bohužel nás v závěru srazily opět nepochopitelné chyby.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - V. Drápal [-] (46. M. Borč [-] ) , A. Košárek [-] (57. S. Konečný [-] ) , P. Fiala [-] , O. Doležel [-] (74. K. Raida [-] ) , M. Procházka [-] , J. Tengler [-] , M. Šeuer [-] , M. Drápal [-] (73. P. Gloga [-] ) , D. Lebeda [-] , O. Minarčík [-]

FK NOVA Vávrovice
J. Greipel [-] - D. Klein [-] , J. Schneider [-] , J. Lichovník [-] , T. Šenk [-] , R. Schreiber [-] (79. M. Schoppik [-] ) , J. Skalík [-] (77. J. Chryczyk [-] ) , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , F. Mužík [-] , J. Lichovník [-]

ŽK: 17. P. Fiala , 69. O. Minarčík , 83. D. Lebeda - 84. J. Skalík .
Hráči zápasu: J. Morisch .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - KANIA Jaroslav, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.