4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalec i podruhé vyhrál 4:1


Branky


1. J. Sklenář , 66. B. Nedoma , 72. J. Dostál , 77. P. Jaša (p.) - 84. J. Žitnik
0

Fotbalisté Bohdalce měli vynikající vstup do utkání a hned v 1. minutě se střelecky prosadil Jan Sklenář. V průběhu druhé půle domácí navyšovali svůj náskok a hostům dovolili vstřelit čestnou branku až v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Sklenář vstřelil rychlý gól

Domácí Bohdalec dokázal vstřelit branku již v 1. minutě. Už v 37. vteřině vyhrál domácí Sklenář souboj se stoperem hostů a vybojovaný balon poslal nechytatelně vedle gólmana Pártla a domácí vedli 1:0. Tento moment domácí tým povzbudil a bohdalečtí začali hosty herně přehrávat. Další veliká příležitost přišla v 15. minutě, Sklenář ve vápně přešel přes 3 hráče, ale jeho střelu dokázal golman skvělým zákrokem odvrátit na roh. V 26. minutě měli první šanci zápasu hosté, po nedorozumění v obraně domácích vypíchnul balon Prokeš a běžel sám na gólmana Kamaráda, ale ten se mu vrhnul pod nohy a zachránil tak těsné vedení. Posledních 15 minut první půle patřilo jasně domácím a hosty nepouštěli za polovinu. V 37. minutě mohl poslat domácí do dvoubrankového vedení Nedoma, ale sám před prázdnou bránou nedokázal míč přesně zakončit. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:0.

Domácí dokráčeli k vítězství

I ruhá půle byla jasně v režii domácích. Domácí jasně hosty přehrávali, ale při zakončení držel hosty ve hře skvěle chytající gólman Pártl. Zvrat přišel až v 66. minutě, domácí Nedoma proběhl obranou hostů a po dělové ráně z rohu malého vápna poslal míč pod břevno a zvýšil tak náskok domácích. Hned o šest minut později prošel po pravé straně Luboš Jaša a po krásné přihrávce na Dostála šli domácí do vedení 3:0. V 76. minutě přišla pro hosty poslední rána, Sklenář utekl přes půl hřiště a po faulu ve vápně se kopala penalta. Míč si postavil Petr Jaša a bombou pod břevno navýšil náskok na čtyři branky. V 84. minutě se dočkali i hosté, po krásné akci se dostal do úniku Jan Žitnik a jistou střelou vedle brankáře snížil na konečných 4:1 pro domácí Bohdalec.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář - trenér: Vstup do zápasu se nám povedl nejlépe jak mohl. Po rychlém vedení z 1. minuty jsme soupeře zaskočili a po většinu zápasu kontrolovali hru. V druhé půli jsme zaslouženě náskok zvýšili a získali další 3 body.

SK Dolní Heřmanice
Zdeněk Nováček: Bohdalec měl po většinu zápasu vice ze hry, hrál velice tvrdě a první gól padl po evidentním faulu na našeho stopera, Naše mužstvo se těžko dostávalo do šancí, vázla souhra mezi útokem a zálohou, takže vítězství domácích lze považovat za zasloužené.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Kamarád [-] - M. Kučera [-] , J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , J. Ambrož [-] , L. Jaša [-] (73. D. Skryja [-] ) , J. Dostál [-] , F. Franěk [-] (52. V. Petříček [-] ) , T. Dostál [-] , B. Nedoma [-] , R. Morkus [-]

SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - T. Karmazín [-] (72. M. Špaček [-] ) , S. Barták [-] , P. Dočkal [-] , M. Krištof [-] - . Říha [-] (60. J. Dočkal [-] ) , J. Havelka [-] (57. J. Žitnik [-] ) , Z. Nováček [-] , J. Skryja [-] - P. Ambrož [-] , J. Prokeš [-] -

ŽK: 40. J. Ambrož , 64. B. Nedoma , 67. J. Sklenář - 44. J. Skryja , 68. P. Dočkal , 76. J. Prokeš , 85. S. Barták .
Hráči zápasu: P. Jaša - J. Žitnik .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - NEDOMA Jiří (N), SKLENÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.