Béčko Osové Bítýšky porazilo céčko Velkého Meziříčí


Branky


0

O vychytanou nulu se v brance Osové Bítýšky podělili zkušený Božek a mladíček Šmerda. I díky jejich výkonu si hosté odvážejí z Jabloňova všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Jelínek vstřelil úvodní branku utkání

V první polovině utkání byli hosté lepším týmem. Z množství vypracovaných šancí se ale ujala pouze jediná. Chvíli před koncem prvního poločasu, v 39. minutě, se střelecky prosadil Pavel Jelínek.

Patnáctiletý Pavel Karmasin přidal druhou branku do sítě domácích

V 64. minutě přidal druhou branku v síti domácích mladíček Pavel Karmasin a od té doby se hosté zatáhli a spíše se soustředili na udržení výsledku. Hostům výborně fungovala obranná čtyřka řízená stoperem Tomášem Malým a domácí fotbalisty již do konce zápasu do žádné větší příležitosti nepustili. Zápas tedy skončil zaslouženou výhrou hostů.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát:

SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa: S naším výkonem jsem velmi spokojen. Největší radost mám z výborného výkonu našich velmi mladých dorostenců. Jeden z nich, Pavel Karmasin, dokonce vstřelil nádherný gól.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: LANDSMAN David - SMEJKAL Libor (N), SMEJKAL Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.