Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Jívoví odjíždí z Měřína s debaklem


Branky


0

Hostující celek dojel do Měřína pouze s devíti hráči a od začátku zápasu byla otázkou pouze konečná výše skóre. Domácí hráči si pořádně natrénovali zakončení a brankář hostí Kubiš nakonec lovil míč ze své sítě devětkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hostům naložili kanára

Hostující hráči béčka Jívoví se před zápasem vůbec nesešli a utkání odehráli v devíti. Od úvodního hvizdu rozhodčího byla otázkou pouze konečná výše skóre. Po deseti minutách hry se jako první prosadil Lubomír Štreit a hned po něm zvýšil na rozdíl dvou branek David Jonáš. Když se v 16. minutě dokázal střelecky prosadit Jan Krčál, bylo prakticky po zápase. Po půlhodině hry přidal další branku do sítě brankáře Kubiše Ivo Prchal - 4:0. Do konce první půle ještě dokázali vstřelit své druhé branky v zápase Jan Krčál a David Jonáš, kteří tímto stanovili konečné skóre první půle na 6:0.

Desátý gól se domácím již vstřelit nepodařil

Druhá půle se tedy jenom dohrávala a dlouho zůstal stav nezměněn. Čtvrthodinku před koncem přidal sedmou branku do sítě hostů Jan Krčál, který tímto oslavil svůj vstřelený hattrick. V 80. minutě dokonce Jan Krčál přidal svoji čtvrtou branku v utkání - 8:0. V 86. minutě se prosadil David Krejčí - 9:0. Domácím zbývalo pět minuté na vstřelení desáté branky, ale to se jim již nepodařilo.

Domácí hráči přezimují na šestém místě desetičlenné tabulky se ziskem jedenácti bodů o skóre před sedmým Olším. Jívovské béčko získalo na podzim na osmém místě osm bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín C
Jan Kožený: Hosté přijeli pouze s devíti hráči a celý zápas se hrál prakticky na jednu branku.

FC Santus Jívoví B
Jan Hejtmánek - podle ohlasu spoluhráčů, kteří se zápasu zúčastnili: Zápasu jsem se nezúčastnil, ale kluci přijeli do Měřína pouze v devíti a podle toho také zápas dopadl. Co hráč, to gól. A mohli jsme být rádi za to.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
P. Jurek [-] - F. Hlaváč [-] (42. D. Krejčí [-] ) , D. Jonáš [-] , Z. Zdvihal [-] , J. Budín [-] (61. J. Klimeš [-] ) , F. Panáček [-] (46. R. Hlávka [-] ) - I. Prchal [-] (58. P. Bačák [-] ) , L. Štreit [-] - V. Zezula [-] , J. Krčál [-] , J. Necid [-]

FC Santus Jívoví B
M. Kubiš [-] - Z. Šoukal [-] , L. Hejtmánek [-] , D. Mrázek [-] , L. Novotný [-] - J. Vondráček [-] , M. Dřímal [-] , J. Hošek [-] - P. Částek [-] , L. Dřímal [-] , R. Šejnoha [-] -

ŽK: 76. D. Jonáš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - PADALÍK Martin (N), BARTUŠEK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.