Domácí Bory B vydřely bod v samotném závěru


Branky


0

V tabulce druhé Bory B zachránily bod až v samotném závěru utkání a nabídly tak vedoucímu Bohdalci, v případě výhry v Tasově, možnost odskočit na osmibodový náskok. Hosté naopak potrdili svoji formu na venkovních hřištích, odkud zatím dovezli všech svých osm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Viliš ml. poslal domácí do vedení

Domácí vstoupili do utkání aktivně a vytvořili si územní převahu. V 11. minutě se po autovém vhazování sotal k míči domácí Petr Viliš ml., přešel přes bránícího hráče hostů a centroval na svého otce a spoluhráče. Do dráhy letu míče se vložil hostující obránce, od kterého se míč odrazil přímo do brány střežené Janem Hladíkem. V průběhu první půle měli domácí i nadále převahu a vypracovali si spousty brankových příležitostí, které ovšem zůstali nevyužity. Hosté hrozili pouze sporadicky z brejkových situací a do kabin se tedy šlo za stavu 1:0.

Tomáš Požár brankou v závěru vyrovnal na 2:2

Vstup do druhé půle tentokráte vyšel lépe hostům, kterým se podařilo rychle srovnat skóre. V 51. minutě zahrávali hosté rohový kop, domácí obránci dokázali pouze odvrátit k volnému Smejkalovi, který měl ve vápně mnoho prostoru a zamířil přesně - 1:1. Od této chvíle se hrál otevřený a vyrovnaný fotbal. Oba týmy se snažily strhnout vedení na svoji stranu. Podařilo se to nakonec hostům deset minut před koncem zápasu, kdy se míč po dlouhém nákopu odrazil k V. Zezulovi, který se ocitl sám před brankářem domácím, kterému nedal šanci - 1:2. Domácí ale nesložili zbraně a v samotném závěru utkání dokázali vyrovnat. Mirosalv Ochrana našel centrem přesně Tomáše Požára a ten rozhodl o konečné dělbě bodů - 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš ml.: V první půlce jsme byly lepší my, měli jsme spoustu šancí, ale dali jsme jenom jeden gól. V druhé půli už byl lepším týmem Měřín, který se dostal i do vedení. Ke konci zápasu se nám ale podařilo vyrovnat, takže zápas skončil zaslouženou remízou pro oba týmy.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŠPAČEK Milan (N), HLAVÁČ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.