Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička si v pouťovém utkání připsala další tři body


0

Polnička přivítala na pouť ke svému prvnímu vzájemnému utkání Rovečné a je nadále v nové sezóně suverénní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička se po prvním poločase ujala vedení

Oba týmy vstoupily do zápasu s nasazením, ale jako prvnímu se podařilo vstřelit branku Polničce po nahrávce krajního založníka Ondřeje Průži na nabíhajícího Víšku, který se na malém vápně nemýlil a úspěšně zakončil - 1:0. Utkání se přelévalo z jedné strany na druhou, kde více z aktivit těžili domácí, ale hostující brankář Martin Petr vynikajícími zákroky držel Rovečné v naději na vyrovnání. Ale byli to právě domácí, kteří změnili stav skóre. Po vybojování míče na středu hřiště se dostal k míči Karel Podloucký a vyslal do brejku Radima Kuřátka, který se nemýlil - 2:0. Po gestu fair play, kdy se k ruce přiznal Radim Kuřátko, po rozehrávce hostů fauloval Tomáš Litochleb na kraji velkého vápna. Nařízený přímý kop Jiří Šenkýř Jiří. Míč zatočil kolem zdi a umístil ho po zemi k tyči, kde si domácí brankář Klíma sáhl na míč, ale nedokázal ho zastavit - 2:1.

Rovečné se nevzdávalo, ale na body to nestačilo

Druhá polovina utkání začala opatrně od obou týmů. Byli to právě opět domácí, kteří udeřili jako první. Jakub Štíbal se dostal k míči a ze 30 metrů vystřelil ostrou ránu pod břevno hostujícího brankáře, který bravurním zákrokem nedovolil Polničce zvýšit vedení. Polnička zvýšila tlak, ale střely mířily buď bezpečně mimo tři tyče a nebo skončily na skvěle chytajícím brankáři hostí. V 62. minutě Polnička zahrávala roh, kde nejvýše vyskočil Karel Podloucký, ale netrefil míč hlavou, nýbrž ramenem, míč lobem skončil za hostujícím brankářem - 3:1. Rovečné tato obržená branka nakopla a svůj boj o zisk bodů nevzdávala. V 85. minutě po zahraném autu se k míčí dostal obránce Polničky, který odhlavičkoval míč před velké vápno. Míč se odrazil od země a z náběhu vystřelil Karel Jančík, který vymetl pavučinu v šibenici bezmocného domácího brankáře - 3:2. Rovečné se nevzdávalo, ale po faulu ve vlastním vápně na domácího útočníka Kuřátka se zahrával pokutový kop. K nařízené penaltě se minutu před koncem utkání postavil Jiří Víška, který zvolil střelu na levou stranu. Směr střely brankář Petr vystihl, ale na míč nedosáhl - konečný stav tedy 4:2 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Dnes jsme se utkali s kvalitním soupeřem. Jsem rád, že kluci bojovali až do konce.

TJ Sokol Rovečné
Martin Ondráček: Bylo to kvalitní utkání s množstvím šancí na obou stranách. Polnička měla ovšem větší štěstí v zakončení.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - K. Koblížek [-] , T. Litochleb [-] , J. Štíbal [-] , V. Moravec [-] (57. M. Neubauer [-] ) - J. Víška [-] , K. Podloucký [-] (88. M. Podloucký [-] ) , O. Průža [-] (73. M. Jirásek [-] ) , J. Kohout [-] - Z. Lojek [-] (76. R. Synek [-] ) , R. Kuřátko [-]

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - P. Večeřa [-] , M. Ondráček [-] , J. Fousek [-] , P. Svoboda [-] , L. Mikulčický [-] , K. Jančík [-] , T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-]

Hráči zápasu: J. Kohout , J. Víška , R. Kuřátko - J. Šenkýř .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŽILKA Jan - ONDRÁČEK Jan (N), TICHÝ Svatopluk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.