Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička si veze všechny body z Losenice


1

Očekávané derby mělo vyrovnanou první půli. Po obrátce však třemi góly rozhodli o svém vítězství hráči Polničky, kteří tak potvrdili druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali stáhnout dvoubrankový náskok hostů

Derby mezi Losenicí a Polničkou přineslo do zápasu pořádný náboj, spoustu soubojů a žlutých karet a tak se diváci rozhodně nenudili. Domácí začali náporem, ale jak už je v Losenici zvykem, hned z první šance, kdy hráč hostů vystřelil  zpoza velkého vápna, brankář vyrazil míč před sebe a dobíhající Radim Kuřátko neměl žádný problém ve 4. minutě poslat hosty do vedení 0:1. Ve 20. minutě se z levé strany uvolnil Jakub Štíbal a přesně odcentroval, v malém vápně se hlavou k tyči dostal k zakončení Jiří Kohout - 0:2. V 26. minutě se prosadili i domácí, když se pohotovou střelou  na hranici malého vápna zaskvěl Dominik Halík - 1:2. Domácí postupem času měli více ze hry. Ve 36. minutě zahráli hosté ve vápně rukou, ale domácí při nátlaku na rozhodčího to odnesli dvěma kartami. Následně v 38. minutě po rohovém kopu se k míči dostal David Králíček a patičkou vyrovnal - 2:2. Další tlak už změnu skóre do půle nepřinesl.

Kuřátko završil hattrick a pomohl zařídit hostům vítězství

Úvod druhého poločasu se vyvíjel tak jak ten předchozí, domácí pálili jednu šanci za druhou a byli to opět hosté, kteří trestali a udělovali lekce z produktivity. V 65. minutě si pohrál útočník s domácí obranou u rohového praporku a Karel Podloucký vrátil hostům vedení - 2:3. V 68. minutě se postavil ke standartní situaci z dvaceti metrů Jakub Štíbal a jen těsně minul šibenici. Domácí ve snaze vyrovnat vsadili vše na útok a díky tomu si hosté vytvářeli brejky, když v 71. minutě přeloboval domácího brankáře Radim Kuřátko tak už to bylo 2:4. Domácí se nechtěli s tímto stavem smířit a pro hosty, kteří si už zápas užívali a hráli na brejky a zahazovali jasné šance. V 80. minutě završil svým třetím gólem hattrick Radim Kuřátko a dal zápasu konečnou podobu 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jaroslav Halík - trenér: Dnes nám zase nevyšel vstup do zápasu a když už soupeře dorovnáme, tak nás srazí vlastní chyby a neproměněné šance. Blahopřeji soupeři k zisku bodů.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Dnes jsme dokázali, že máme skvělý tým. Naši hráči bojovali až do konce. Sudí pískal dobře, hráči mají hrát a ne kecat.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - P. Neubauer [-] , M. Mokrý [-] (80. P. Bureš [-] ) , J. Grodl [-] , J. Augustin [-] - J. Marek [-] , D. Halík [-] (46. Z. Pospíchal [-] ) , D. Králíček [-] , R. Kasal [-] , M. Kubát [-] - D. Baránek [-] (75. R. Pátek [-] )

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - K. Koblížek [-] , M. Podloucký [-] , T. Litochleb [-] , J. Štíbal [-] - J. Kohout [-] , M. Neubauer [-] (46. O. Průža [-] ) , K. Podloucký [-] , J. Víška [-] - R. Kuřátko [-] (89. R. Synek [-] ) - J. Zachara [-] (46. Z. Lojek [-] )

ŽK: 23. P. Neubauer , 37. M. Kubát , 38. R. Kasal , 69. M. Mokrý - 8. M. Podloucký , 10. K. Podloucký , 36. R. Kuřátko , 64. Z. Lojek .
Hráči zápasu: D. Králíček - R. Kuřátko , M. Podloucký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - NĚMEC Miloslav (N), JAMBOR Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.