2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 10:30

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovice se doma trápily


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

Oba celky nastoupili do zápasu oslabeni o několik hráčů. Domácím chyběli Forró,Jelínek,Kroutilík a Kučera. Hostům Hučík,Gryc a Janoška. Od úvodního hvizdu byly karty jednoznačně rozdány. Domácí měli více ze hry, tvořili hru a hosté se spoléhali na nakopávané míče. Již v 9 minutě se mohlo měnit skóre, když Kábele vyzval ke skórování Lukeštíka, ale ten ze třech metrů poslal míč do ležícího brankáře Kučery. V 11 minutě opět rychlá akce. Zprava zatáhl míč Ambroz a na penaltce našel osamoceného Strnada , jehož střelu Kučera vykopl. I nadále mají domácí územní převahu, ale s koncovkou jsou na štíru. V 18 minutě se řítí tři drnovičtí hráči na jednoho, ale ten je lehce připraví o míč. Ve 23 minutě vnikne do pokutového území zpravé strany Ambroz, ale jeho  střela na zadní tyč nenašla cíl.  Ve 28 minutě končí trestný kop Ambroze nad bránou. O minutu později je v šanci Kábele, ale jeho střelu z bezprostřední blízkosti vyrazil Kučera. Hosté se k domácí  brance téměř nedostávají a o šanci není řeč. V 36 minutě našel Janovský Kábelého, který se řítí sám na Kučeru ,ale je ze zadu podkopnut Posodlou. Ten vidí červenou kartu a navíc je zde penalta. K míči se staví Lukeštík a střelou doprostřed brány otevírá skóre. 

 

V druhé části hry je převaha domácích markantní. Hosté však příkladně bojují a situaci hodně komplikují,. Navíc Drnovice hrají hodně nepřesně a jejich hra je bez nápadu a bez jiskry. I přesto mají šancí více , jak dost, ale nejsou schopni překonat výtečného Kučeru. Většinou střílí zpoza velkého s čímž nemá hostující brankář problém. Ovšem tutovky také měli. Jmenujme některé. V 52 minutě se uvolnil ve vápně Lukeštík, ale Kučeru neprostřelil. V 67 minutě hlavičkuje zcela osamocený Strnad  v malém vápně nad. V 69 minutě střílí z blízkosti malého vápna Strnad, ale Kučera chytá. V 77 minutě opět Strnad ve vápně, střela a Kučera. V 81 minutě se ve vápně uvolní Lukeštík, ale Kučera opět vyráží. Z následného rohu trefuje břevno Ignačák. V 86 minutě dává gólovou pojistku Lukeštík, který je zcela sám před Kučerou a střelou na protilehlou tyč rozvlňuje síť. Dnes měli jasnou převahu Drnovice, ale na vítězství se hodně nadřely. Zřejmě chyběly síly po páteční dohrávce s Vážany. Nicméně dva těžké zápasy doma zvládly s plným bodovým ziskem. 



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice
David Lukeštík (hráč FKD): Dnešní zápas začal poněkud dobře. Vypadalo to, že bychom mohli rychle jít do vedení, ale to se nám nedařilo. Rozhodující bylo vyloučení jejich hráče a následná penalta. Na druhou stranu si myslím, že kdyby Honzu nevyloučili, tak by zápas vypadal líp a možná bychom dali i víc gólů. Do zápasu jsem šel určitě pro vítězství.

TJ Radslavice
Jan Posolda (kapitán TJ Radslavice): V nekompletní sestavě jsme jeli na hřiště Drnovic jen překvapit. Domácí měli od začátku zápasu převahu a jen náš brankář nás držel ve hře. Před koncem prvního poločasu zápas ,bohužel ovlivnila má taktická chyba, kdy jsem chtěl zmařit jasnou gólovou šanci a fauloval jsem domácího útočníka ve vápně. Za to jsem viděl červenou kartu a citelně oslabil tým. Druhý poločas domácí kontrolovali hru a jen díky neschopnosti jejich útočníků nepřidali více gólů. Naši kluci bojovali až do konce a výsledek 2:0 byl pro nás ještě příznivý.



Sestavy


FK Drnovice
R. Hrušák [-] - M. Petřek [-] , P. Měřínský [-] , J. Gottvald [-] , O. Klimek [-] - M. Strnad [-] , D. Lukeštík [-] , P. Janovský [-] , J. Ignačák [-] - P. Kabele [-] , L. Ambroz [-]

TJ Radslavice
J. Kučera [-] - J. Toman [-] , V. Szkuta [-] , F. Kyncl [-] , J. Posolda [-] - P. Adamec [-] (89. D. Tomášek [-] ) , v. Sedlák [-] , J. Pytela [-] (88. J. Augustin [-] ) , J. Kremlička [-] - J. Donneberger [-] (40. J. Toman [-] ) , F. Rogožan [-]

ŽK: 45. P. Měřínský . ČK: 36. J. Posolda .
Místo: Drnovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.