1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice rozhodly v závěru


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po zahájení zápasu začali lépe domácí,kteří byli důraznější v soubojích a sbírali odražené míče.To mělo za příčínu tlak domácích a poměrně velké množství standartních situací. Do první velké šance se dostali domácí po rohovém kopu Spodného. Míč na zadní tyč vrátil zpět před branku Zbořil, avšak tam jeho málo důrazní spoluhráči nedokázali překnat už ležícího gólmana hostů. Po úvodních zhruba 20 minutách se hra srovnala a i hosté se dostali do hodně dobrých šancí, které bohužel neproměnili. Nedáš,dostaneš. Ve 32 minutě předvedli domácí pohlednou akci po pravé straně hřiště. Po ose Hanák, D. Kudýn a Smejka, otevřel posledně jmenovaný skóre zápasu - 1:0. V první půli si hosté vážnější šanci nevytvořili.

 

Druhá půle už byla o nečem úplně jiném. Hosté lépe přistupovali k protihráčům a zvýšili důraz. To mělo za příčinu poměrně dost výrazný tlak a následný vyrovnávací gól, který vstřelil hlavou Zbořil. Čím víc se zápas schyloval ke konci, tím víc hosté zvyšovali svůj tlak. Občas hru až moc otvírali, a tak si dost zahrávali. Závěr se nesl ve snaze obou mužstev rozhodnout utkání ve svůj prospěch. V 89 minutě nastoupil na hřiště Roman Večeřa,který hned v zápětí dokázal skórovat. V poslední minutě se domácím nepodařilo odkopnout míč po rohovém kopu ostů a jejich následnou sřelu tečoval Večera do sítě - 1:2. Kobeřice si tak domů vezou 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř
Jaroslav Kudýn (trenér FK Pustiměř): Z mého pohledu odehráli kluci na momentální stav dobré utkání. První poločas byl v naší režii a smůla pro nás, že jsme vstřelili pouze jednu branku. Druhý poločas to už je pouze opakování problému. Kobeřice nás dostaly pod tlak a my jsme čekali, až dostaneme branku. Dvě šance nedaly, ale třetí už ano. Po obdržené brance jsme se zvedli. Fotbal nahoru dolů a bohužel pro nás, jsme v závěru mohli rozhodnout, kdy v 86. minutě sražení hráče v pokutovém území a neodpískaná penalta a v 88. minutě sami před brankařem hostů a střela vedle, nás stála body. Protože dnes platilo známé pořekadlo „nedáš-dostaneš“, hosté nás v 90. minutě potrestali z posledního rohu.

TJ Sokol Kobeřice
Martin Hobza (hráč TJ Sokol Kobeřice): Osobně jsem trošku zklamán z vlažného úvodu, který jsme zase předvedli. Zbytečně se nadřeme na gól a stojí nás to větší úsilí. Osobně nejsem spokojen s výkonem hlavního rozhodčího,který šel pro kartu až moc hluboko do kapsy. Domácí hráli opravdu ,,tvrdě". Občas už to bylo opravdu nebezpečné a nechápu proč rozhodčí zápas neuklidnil. Já si myslím že ze zápasu jsme měli víc a 3 body jsme brali zaslouženě. Jen ten gól měl přijít dříve a ne až na poslední chvíli.



Sestavy


FK Pustiměř
P. Uhlíř [-] - P. Hanák [-] , L. Kučírka [-] , M. Švehla [-] , R. Zbořil [-] - M. Rozehnal [-] , J. Kudýn [-] , P. Spodný [-] (85. P. Holub [-] ) , M. Jelínek [-] (68. J. Brandýs [-] ) - J. Kudýn [-] , M. Smejkal [-] (58. V. Měřínský [-] )

TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - J. Patos [-] , M. Hobza [-] , T. Kadlec [-] , M. Musil [-] - P. Zbořil [-] (89. R. Večeřa [-] ) , S. Piňos [-] , J. Ondráček [-] , M. Kočovsky [-] - R. Polášek [-] , A. Karásek [-] (78. R. Jakš [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.