Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany opět poraženy


Branky


0

Další porážkou skončilo utkání Rouchovan a to proti Radkovicím. Všechny rozhodující góly již padly v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vybudovyli náskok během tří minut

Na nedělní utkání dorazily do Rouchovan Radkovice, které na domácí umí a většinou je o veškeré body oberou. Tak tomu bylo bohužel i tentokrát, ale nepředbíhejme.
Hlavní arbitr Kuba zahájil utkání , kterému zprvu úplně chyběl švunk. Soupeři se zprvu pouze oťukávali, ale pak utkání začalo nabírat na obrátkách. V 19. minutě útočník hostí Aleš Macháček potáhl míč do hranice velkého vápna a s pomocí Rouchovské teče hýžděmi, míč zapadl do brány -0:1. O tři minuty později, opět Aleš Macháček jako přes kopírák, jen ten zadek chyběl 0:2. Několik dalších střel po akcích ze hry, z trestných kopů a dokonce nájezd jeden na jednoho, vychytal famózními zákroky zkušený Lubomír Škarabela. Rouchovany korigovali skóre až ve 29. minutě. K trestnému kopu se postavil Jaroslav Slabý a míč naservíroval na hlavu Jiřího Kralíka, který se nemýlil 1:2.

Ve druhé půli již branka nepadla

V druhém poločase se domácí sestava opět pozměnila, z důvodů odpoledních směn (musel střídat Pavel Vala a František Horký – bezva pro domácí, že alespoň na poločas došli). Na střed zálohy se místo Pavla Valy posunul Ondřej Urban a jezdil tam jak motorová myš. Alespoň padesát procent jeho fyzičky kdyby měli domácí hráči, tak by se jim hrálo o dost lehčeji. Druhá půle byla opět jakoby taková jalová. Radkovice si už moc šancí či střeleckých pozic nevytvořili a domácí z Rouchovan – no předvedli, že toho moc nepředvedli. Veškeré jejich akce se zasekli na finální nahrávce, ta jako by byla v tomto zápase zakletá. Prostě to nešlo a snad jen jednou se jim podařilo v druhé půli vystřelit na branku.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Jelínek Petr, hráč: Několik hráčů vycestovalo pracovně do Polska a tak musel trenér Pasterný opětovně míchat sestavou. Troufám si tvrdit, že v podzimní části se Rouchovanům nepovede nastoupit do dvou utkání ve stejné sestavě.




Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Jelínek [-] , R. Zloch [-] , M. Virgl [-] , J. Maša [-] - P. Pachr [-] , F. Horký [-] (63. D. Svoboda [-] ) , P. Vala [-] (46. R. Škarabela [-] ) , O. Urban [-] , J. Králík [-] - J. Slabý [-]

SK Radkovice
V. Štolz [-] - M. Hlouch [-] , A. Pekárek [-] (77. L. Pekárek [-] ) , I. Pelikán [-] (6. R. Roupec [-] ) , R. Odstrčil [-] , A. Macháček [-] , J. Pekárek [-] , L. Kočí [-] (89. V. Kočí [-] ) , V. Zahradník [-] , T. Růžička [-] , J. Hofman [-]

ŽK: 60. M. Virgl , 62. J. Králík , 65. D. Svoboda , 66. J. Maša - 44. R. Odstrčil , 65. R. Roupec , 76. A. Macháček , 80. V. Zahradník .
Hráči zápasu: L. Škarabela , O. Urban .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - DOBROVOLNÝ Raimund (N), HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.