1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovice to dokázaly


Branky


66. V. Klimek - 13. L. Ambroz , 83. M. Strnad
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byly favoritem Pačlavice. Ovšem zápas začal úplně jinak. Drnovice hrály lépe a bylo to velké překvapení i pro ně samotné. Hosté měli mnoho šancí. Hráli kombinační hru a většina věcí jim vycházela. Naopak Pačlavice byly jak opařené. Hodně kazily a za první poločas neměly téměř nic. Drnovice ovšem dokázaly proměnit pouze jednu šanci, když se ve 13 minutě trefil Lukáš Ambroz. Domácí začali být nebezpeční až posledních 5 minut prvního poločasu. Hosté odcházeli fyzicky a toho Pačlavice využívaly, ovšem proměnit se jim nepodařilo. K velkému překvapení odcházeli do kabin spokojenější hosté.

 

 

Druhý poločas měl zase úplně jiný zvrat. Drnovice přestaly bojovat a Pačlavice začaly. Nebyl to nijak koukatelný začátek. Vstřelit gól se nedařilo ani na jedné straně. Hráči práskali do balónu jak šílení, div se nedokopali, ale kde nic tu nic. Po 15 minutách se hra trochu uklidnila a hned o minutu později trefují Pačlavice branku z rohu. Stav je nyní 1:1. Od této chvíle začalo pořádné drama, na které všichni čekali. Hra byla nahoru dolů, šance na obou stranách, nervy, emoce, to vše co k fotbalu patří. Už to vypadalo, že zápas dopadne nerozhodně. To by ale nesměl hostující trenér pustit na plac Matěje Strnada. Ten se v 83 minutě, po centru Ignačáka, fenomenální střelou trefuje do šibenice a posílá Drnovice do vedení. Do konce zápasu se již na skóre nic neměnilo. Drnovicím se podařilo to, co už dlouho nikomu ne, a to porazit Pačlavice.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice
Martin Grepl (hráč FK Pačlavice): Do zápasu jsme šli s vědomím, že Drnovice budou těžký soupeř. Hned začátek zápasu to potvrdil. Nedostávali jsme se do kombinace a celkově náš systém hry dost vázl. Určitě se podepsala i absence tří hráčů ze základní sestavy. I přesto jsme se však dokázali semknout a soupeře jsme druhý poločas jasně přehráli. Bohužel jsme na konci dostali na můj vkus dost lacinej gól. Chtěl bych soupeři pogratulovat. Určitě to není tak, že by si výhru nezasloužili. Hráli kompaktně a využili 100% svoje šance. Nám nezbývá než se oklepat a jedeme dál.

FK Drnovice
Matěj Strnad (hráč FKD): Do zápasu jsme vstoupili dobře. Až mě to překvapilo. První poločas jsme byli o něco lepší. Druhý poločas se nám až tak nedařilo. Dnešní zápas jsem dal po dlouhé době gól. Myslím si, že dlouho se mi takový vstřelit nepodaří.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice
V. Klimek [-] - T. Kroupa [-] , L. Hádlík [-] , P. Dostalík [-] , M. Špatina [-] - Z. Pučan [-] , D. Vlček [-] , T. Vincenec [-] (89. L. Novák [-] ) , Z. Kapounek [-] - P. Doležel [-] , M. Grepl [-]

FK Drnovice
R. Hrušák [-] - P. Jelínek [-] , P. Měřínský [-] , J. Gottvald [-] , D. Forró [-] - M. Petřek [-] (66. M. Strnad [-] ) , D. Lukeštík [-] (75. V. Kučera [-] ) , J. Ignačák [-] , L. Ambroz [-] - P. Kabele [-] (90. L. Suchán [-] ) , P. Janovský [-]

ŽK: 80. J. Kocourek - 44. L. Ambroz , 53. J. Ignačák , 87. V. Kučera , 90. P. Janovský , 90. D. Forró , 90. P. Kabele .
Místo: Pačlavice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.