3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 10:00

19.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankovice doma nezklamaly


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrál poměrně svižný fotbal, kde domácí více drželi míč. Hosté hrozili velmi nebezpečně z brejků, které nedokázala domácí obrana zachytávat, a tak kdyby byl poločasový výsledek ve prospěch hostů, nikdo by se nemohl divit. Dvě břevna a dva sólo nájezdy na domácího gólmana hovoří za vše. A byli to také hosté, kteří otevřeli skóre, když jeden z nájezdů proměnil ex-ligový Pacanda. Domácí to ale nezlomilo a i nadále se snažili výsledek otočit, což se jim také nakonec podařilo. Nejprve zužitkoval Posolda centr od Nováka R. a přesnou hlavičkou nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Druhý gól přišel ve 45 minutě z penalty, kdy si hostující obránce nepočínal zrovna nejlépe a anřízenou penaltu proměnil Novák R.

 

O poločasové přestávce došlo v kabině hostů k hromobití, a tak domácí očekávali nástup Vícemilic do druhé půlky s tím, že je nečeká nic jednoduchého. Kdo si ale myslel, že hosté se zakousnou do domácích a pokusí se o zvrácení výsledku, byl zklamán. Domácí zatáhli obranný blok, oproti první půlce trochu níže, čímž se sice roztáhlo hřiště, ale díky tomuto kroku, měli více prostoru při přebírání míče a mohli praktikovat kombinační hru. Hosté se v druhé půli dostali prakticky do jednoho závaru, kdy domácím zle zatopili, ale gólman byl na místě. Definitivní zlom přišel po individuálni akci Nováka, když prošel přes tři bránící hráče a nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Od tohoto momentu se zápas spíše dohrával. Hosté rezignovali a domácím stačilo držet míč a zápas v "klidu dohrát".



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brankovice
Hráč TJ Brankovice: Dnes jsme měli v prvním poločase velké štěstí, když jsme přečkali hostující šance pouze s jedním inkasovaným gólem. Naštěstí se nám do přestávky podařilo stav otočit a druhou půli jsme již dokázali výsledek pohlídat. Nebyl to jednoduchý zápas a doufám, že nás tato výhra nakopne k výkonům, které jsme předváděli na podzim.




Sestavy


TJ Sokol Brankovice
V. Škroba [-] - J. Navrátil [-] , M. Kremz [-] , R. Pinkava [-] , P. Tichý [-] - R. Novák [-] , M. Tylšar [-] , M. Havránek [-] , M. Navrátil [-] - M. Posolda [-] , J. Navrátil [-]

TJ Vícemilice
Z. Kargr [-] - O. Kürti [-] , L. Konečný [-] , J. Kargr [-] , E. Havránek [-] - J. Vrána [-] , M. Havránek [-] , T. Sečka [-] , M. Masařík [-] - M. Pacanda [-] , F. Novotný [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.