Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po zaváhání Křižanovice opět bodovaly


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupily lépe Křižanovice. Během čtyř minut se dostaly do vedení 1:0 zásluhou Navrátila a jasně přehrávali soupeře. Diváci se ani nenadávali a brzy mohli oslavovat druhou branku. Ve 20 minutě se trefil Fürst a domácí mohli být klidnější. Vše šlo jako po másle, ale rozhodčí zapískal penaltu ve prospěch hostů. Naděje tedy svitla i pro Pustiměř. Každý očekával snížení skóre, ale to se nekonalo. Famózní golman Klimčík penaltu chytil a o vítězství Křižanovic už nikdo ani nepochyboval. V druhé půly se už žádné zvraty nekonaly. Domácí navýšili stav na krásných 5:0 a připsali si další 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Křižanovice
Vratislav Olša (FK Křižanovice): Do dnešního zápasu jsme vstoupili aktivně a brzy jsme vedli o dvě branky. Když po našem druhém gólu chytil Petr Klimčík soupeři penaltu, nebylo o našem vítězství pochyb. Ve druhém poločase jsme Pustiměř jasně přehráli a zaslouženě si připsali tři body.

FK Pustiměř
Jaroslav Kudýn (trenér FK Pustiměř): Našim klukům se zápas absolutně nepovedl. Do zápasu jsme vstoupili strašně bojácně. Chyběl nám pohyb, nasazení. Domácí toho využili a hned ve čtvrté minutě se ujali vedení. Místo toho, aby to kluky nabudilo tak pokračovali ve špatném výkonu.



Sestavy


FK Křižanovice
P. Klimčík [-] - L. Minks [-] , M. Florián [-] , O. Koutný [-] , Z. Zeman [-] - J. Chalupa [-] , T. Fürst [-] , J. Kroupa [-] , M. Ragas [-] - J. Raušer [-] , M. Navrátil [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.