2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza o chlup


Branky


20. M. Smejkal , 86. M. Smejkal - 36. M. Fuksa , 61. J. Gzela
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu nastoupili lépe připraveni domácí. Vyvýjeli veliký tlak na Vážany, ale dokázali zúžitkovat pouze jednu střelu do poločasu. Dlouho to vypadalo, že do kabinu půjde více spokojený Pustiměř. Ovšem ve 36 minutě udělal hrubou chybu domácí golman Raus a hosté tak srovnali na 1:1. Za tohoto stavu se odcházelo ze hřiště.

Druhá půle byla pro všechny překvapením. Vážany vstoupily do zápasu jako úplně jiný tým. Domácí převyšovaly svojí fotbalovostí a gól na sebe nenechal dlouho čekat. Naštěstí pro pustiměřské fanoušky dokázal v samotném  závěru domácí tým srovnat skóre a týmy si odvážejí po bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř
Pavel Holub (asistent trenéra FK Pustiměř): Měli jsme docela dobrý nástup, ale z tlaku se nám podařilo vstřelit pouze branku na 1:0. Škoda, že náš gólman udělala hrubou chybu, po které soupeř srovnal. Musím uznat, že druhou půli byli hosté víc fotbaloví, z čehož vyplynula i jejich vedoucí branka na 1:2. My jsme naštěstí dokázali do konce utkání srovnat. Do zápasu jsme šli s tím, že zvítězíme, takže je pro nás remíza neúspěch.




Sestavy


FK Pustiměř
M. Raus [-] - L. Kučírka [-] , M. Zbořil [-] , M. Švehla [-] , P. Hanák [-] - M. Rozehnal [-] , P. Spodný [-] , J. Kudýn [-] , P. Snídal [-] - M. Smejkal [-] , J. Brandýs [-] (71. T. Hůlka [-] )

TJ Vážany nad Litavou
K. Beneš [-] - A. Kučera [-] , M. Pokorný [-] , M. Minařík [-] , M. Tůma [-] - Z. Macháč [-] , K. Opletal [-] (18. J. Hloužek [-] ) , J. Gzela [-] , M. Fuksa [-] - E. Bílek [-] , D. Ryšánek [-]

ŽK: 72. M. Fuksa .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.