0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dědice padly s Křižanovicemi


Branky


48. T. Fürst , 58. L. Minks , 80. L. Minks
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

Za krásného jarního počasí se v 1. poločase hrál oboustraně uvolněný fotbal. Šance se střídaly na obou stranách, ovšem zůstalo jen u šancí. Asi by se diváci nedivili, kdyby 1. poločas skončil 3:3. Sřelci měli ovšem vychýlené mušky.

Křižanovice rozhodly

Ve druhém poločase se očekával stejný průběh jako v tom prvním. To se splnilo, ale už stříleli jen hosté. Přesto,  že se oba týmy trápily, tak  rozhodli  hosté o svém vítězství. Po třech rozích, které znamenaly tři přesné zásahy, si Křižanovice odvážejí domů zasloužené vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dědice
Šmerda Luboš (hráč TJ Sokol Dědice): Myslím, že by utkání slušela remíza 0:0, ale dostali jsme lekci z taktiky. Je teprve začátek jara a my se musíme z tohoto utkání poučit.

FK Křižanovice
Brožina Jan (trenér FK Křižanovice): První poločas byl vyrovnaný. Do druhého poločasu jsme nastupovali s odhodláním a vidinou vítězství. Vyhrát se nám nakonec podařilo. Nijak jsme domácí nepřejeli. Druhý poločas jsme byli o malinko lepší tým.



Sestavy


TJ Sokol Dědice
M. Vymazal [-] - P. Jenáček [-] , L. Šmerda [-] , J. Sychra [-] - P. Sedláček [-] , P. Donneberger [-] , M. Rusňák [-] , J. Wagner [-] , M. Höfer [-] - M. Lukášek [-] , M. Höfer [-]

FK Křižanovice
P. Klimčík [-] - M. Ragas [-] (82. J. Kohoutek [-] ) , O. Koutný [-] (85. P. Zeman [-] ) , T. Fürst [-] , M. Florián [-] , V. Brožina [-] - J. Raušer [-] , J. Kroupa [-] - J. Chalupa [-] , T. Ondráček [-] (77. J. Maláč [-] ) , L. Minks [-]

Místo: Dědice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.