1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2015 17:15

16.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radslavice s větším štěstím


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Páteční dohrávkové klání probíhalo v klidu. Více favorizovaným týmem byly Křižanovice, ale svoji roli nakonec nezvládly. Od začátku se hrál vyrovnaný zápas s hodně šancemi na obou stranách. Do poločasu padl jen jeden gól, který vstřelil Tomáš Fürst a do kabiny odcházeli za bouřlivého potlesku domácí. Radslavice ovšem nezahálely. Do druhého poločasu vlétly po hlavě a hned jim to přineslo úspěch, když se v 60 minutě trefil Donneberger, bylo srovnáno. Domácí tým byl po tomto gólu velice zaskočený. Dělali mnoho nepřesností a toho využívaly Radslavice. Do konce poločasu jim nasázely ještě 3 góly. Gól na 1:3 byl ovšem vlastní gól. Stalo se tak po tom co domácí gólman špatně zpracoval míč a ten mu proklouznul do branky. To Křižanovice "položilo". Konečný stav zápasu byl příznivnější pro hostující tým a z Křižanovic si Radslavice odváží 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Křižanovice
Olša Vratislav (FK Křižanovice): V prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem, ale ze čtyřech tutovek jsme vytěžili pouze jediný gól. Do druhé půle jsme vstoupili lehkovážně, ale přesto jsme mohli zvýšit naše vedení. Po soupeřově vyrovnání jsme přestali hrát a darovali Radslavicím tři body. Přístup našeho mužstva ke druhému poločasu je k zamyšlení.




Sestavy


FK Křižanovice
P. Klimčík [-] - V. Brožina [-] , M. Florián [-] , O. Koutný [-] (69. M. Ragas [-] ) , T. Fürst [-] - L. Minks [-] , J. Raušer [-] , J. Kroupa [-] , Z. Zeman [-] - J. Chalupa [-] (54. J. Maláč [-] ) , M. Navrátil [-] (83. J. Kohoutek [-] )

TJ Radslavice
J. Kučera [-] - F. Kyncl [-] , V. Szkuta [-] (46. J. Donneberger [-] ) , J. Posolda [-] , v. Sedlák [-] - R. Lamkaš [-] , J. Pytela [-] , P. Adamec [-] (80. J. Toman [-] ) , J. Kremlička [-] - D. Gryc [-] , F. Rogožan [-]

Místo: Křižanovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.