Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další výprask Jeviněvsi, tentokrát od Liběchova


Branky


0

Hlavní hvězdou duelu byl hostující Hángoc, který si připsal tři přesné trefy. Domácí na začátku druhé půle sice vykřesali naději, tu však hosté rázně odmítli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po výprasku na Kaučuku Jeviněves očekávala zlepšení v nedělním utkání proti střelecky produktivnímu Liběchovu. První desetiminutovka byla ze strany domácího týmu aktivní, bohužel bez gólového zakončení. Hosty podržel golman i nedostatek klidu na jeviněvských kopačkách. Liběchov postupně začal vystrkovat růžky, zpřesnil hru, rozběhal záložní a útočnou řadu, kde zlobil hlavně subtilní Hángoc.

 

Až do pětadvacáté minuty se však hosté k pořádnému zakončení nedostali, pak se však hostující Tichý prodral až k pokutovému území a dostal hosty do vedení. Ještě před přestávkou se prodral zmiňovaný Hángoc sám před brankaře domácích a zvýšil na 2:0. Jeviněves ztrácela míče kvůli spoustě nepřesností ještě na vlastní polovině a sama se tak dostávala pod tlak.

 

Do druhého poločasu vstoupila Jeviněves odhodlaná vývoj zápasu ještě zvrátit, což vypadalo nadějně po gólu Jirky Kokšála, který vrátil do hostující branky míč po pěkné střele Honzy Šelichy, jež brankář neudržel. Následující pětiminutovka byla asi nejlepší pasáží celého zápasu z pohledu Jeviněvse, jenže poté opět utekl liběchovský Hángoc a zvýšil na 3:1. Pak už hosté hru kontrolovali, podnikali rychlé kontry do vytažené obrany a když už se ze hry do zakončení nedostali, vylepšili si skóre brankami z penalty a krásnou trefou do šibenice z trestného kopu.

 

Otázkou zůstává, kam až bude muset mužstvo klesnout, aby představenstvo konečně propustilo trenéra, který je nejvíce podepsaný pod oběma posledními debakly. Minimálně polovina týmu si říká o reprezentaci (když ne ve fotbale, tak aspoň v kuličkách). Jedinou útěchou tak v současné době je, že Sokol má v tuto chvíli již o bod víc než dokázal získat na podzim vloni.

 

Autor: Jaroslav Kysela



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Rozsypal [-] , D. Velický [-] , P. Duchoslav [-] , P. Macák [-] , M. Paul [-] - M. Schoř [-] , J. Broft [-] , F. Tyle [-] - J. Šelicha [-] , J. Kokšal [-]

SK Liběchov
F. Duda [-] - J. Vybíral [-] , L. Vacek [-] , J. Král [-] - L. Tichý [-] , M. Král [-] , P. Nemasta [-] , J. Kapler [-] - D. Hángoc [-] , Š. Hladký [-] - J. Tichý [-]

ŽK: 68. F. Tyle - 35. J. Vybíral .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - ČERNÝ Jan (N), KOLÁŘ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.