Sedm kulí do jeviněvské sítě


0

V deštivém nedělním počasí Kaučuk překvapivě ale zaslouženě přestřílel Jeviněves. Ta dostala stejně jako Ferdinand d´Este v Sarajevu sedm kulí, na rozdíl od arcivévody se z toho snad zotaví.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se vydařil Kaučuku, který v odvážném útočném rozestavení dvakrát překonal jeviněvskou obranu. Odehráno sotva pět minut. Přesto obraz hry (natož postavení v tabulce – ale to je tak ošemetná věc, o níž není radno se opírat) napovídal, že herně by to mohlo být vyrovnané utkání.

V desáté minutě Honza Boft snížil krásnou střelou z trestňáku na 2:1 a už už to vypadalo, že se Jeviněvsi podaří s domácími srovnat krok. Jenže postupem času se ukazovala okénka v jeviněvské obraně a Kralupští toho dokázali využívat - pravá útočná strana Kaučuku s přispěním krajního obránce Jeviněvské přehrávala a do poločasu po rychlém ťukesu Kaučuk zvýšil na 3:1.

 

Do druhého počasu šla Jeviněves s odhodláním Kaučuk ještě pořádně potrápit. Již několikrát dokázala utkání otočit. Tentokrát to ale nešlo, hra byla kostrbatá. Z šancí snad jen Jirkou Kokšálem nastřelené břevno branky Kaučuku. A když v osmdesáté minutě zvýšili kralupští na 4:1, sesypala se hra Jeviněvse úplně a dovolila domácím si značně vylepšit celkové skóre. Velká škoda, že Jeviněves přišla minimálně pro podzimní část o Petra Jindřicha, který byl po jednom souboji odnesen na nosítkách. A ještě trochu smutno z toho, že hlouček „fanoušků“ Kaučuku, krom jiných oplzlostí, měl ze zranění soupeře neskrývanou radost. Bylo tam cca 15-20 individuí, IQ dohromady asi jako vypnutá automatka, ale co se dá dělat, težko jim to sprosté skandování někdo zakáže…

 

A aby toho nebylo málo, opět se rozvířila debata o obsazení trenérského křesla. Oživení by bylo potřeba. Všeobecná domněnka je taková, že mančaft jako takový má minimálně na divizi, jen je potřeba nechat mužstvo hrát svou vlastní hru. A dříve střídat. Třeba jeviněvská patnáctka vlezla na hriště v 75. minutě za stavu 3:1 a hned to bylo znát. Za čtvrt hodiny už to bylo 7:1.

 

AUTOR: Jaroslav Kysela



Sestavy


FK Kralupy 1901
J. Moučka [-] - L. Černý [-] , M. Hájek [-] (60. D. Klier [-] ) , R. Kinter [-] , M. Řenč [-] - J. Šíma [-] , M. Kolmistr [-] , M. Kefurt [-] (82. R. Vančura [-] ) , M. Pexa [-] - F. Blažek [-] (78. V. Pakandl [-] ) , V. Růžička [-] (70. D. Dobiáš [-] ) -

TJ Sokol Jeviněves
D. Vojtek [-] - M. Rozsypal [-] , D. Velický [-] , P. Macák [-] , M. Paul [-] - M. Schoř [-] , J. Broft [-] , P. Jindřich [-] (77. J. Kysela [-] ) , F. Tyle [-] - J. Šelicha [-] (68. P. Novotný [-] ) , J. Kokšal [-]

ŽK: 38. M. Rozsypal , 49. M. Paul .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - BRAUNŠVEIG Vojtěch, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.