Jeviněvští uspěli proti Nelahozevsi a drží druhé místo


Branky


0

Atraktivní utkání nabídlo celkem pět gólů, většina z nich skončila v hostující síti. Útočné snahy Jeviněvsi vedl Kokšal, který si připsal další dva zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeviněves nastoupila do zápasu s jediným náhradníkem, chyběl Honza Šelicha, Petr Jindřich a Petr Kindl, který je v trestu. Utkání s PTZ Nelahozeves bylo zpočátku vyrovnané, byli to možná více nelahozevští, kteří hrozili před brankou Jeviněvse. Ještě v první desetiminutovce ale Franta Týle chladnokrevně zakončil tváří v tvář hostujícímu brankáři na bližší tyč, když dostal pocukrovanou přihrávku od Martina Schoře.

 

I přesto, že mladý tým Nelahozevse neustále kousal,  pevnou obranu Jeviněvse obelstít nedokázal. Franta s Jirkou Kokšálem se na to už nemohli dívat, a tak použili v tréninku nacvičený signál, Franta centr zprava, Jirka rybička a míč skončil v šibenici. Takovýhle míče při tréninku obvykle končí v lepším případě někde u kabin (za což bývá Pavel Macák alias Jirka Luňák trenérem ještě pochválen – jestli nevěříte, přijďte se podívat: Pavel pálí tři metry vedle, ale trenér tleská a doplňuje slovy „výborně Pavliku“). No to jsem trochu odbočil.

 

I za stavu 0:2 Nelahozevští neskládali zbraně a Jeviněvsi se navíc zranil Petr Duchoslav. To se nemělo stát. Protože jsem bystrý chlapec, došlo mi hned, že když jsem na střídačce sám, bude řada asi na mě a budu muset na plac. Obrovskej plac.  A hodina zápasu před námi. Efekt se dostavil vzápětí:  pétezetka snížila na 2:1 po pěkné průnikové přihrávce z poloviny hřiště a přesném zakončení. Do poločasu už se skóre nezměnilo, i když hosté ožili a byli aktivnější.

 

Zkraje druhého poločasu jsme ale vlétli dobře a vytvořili si lehkou převahu, obrana si s přehledem hlídala rychlíky v útoku petezetky a Jeviněvští záložníci tahali útok za útokem. Při jedné útočné zteči se Kokšik zmocnil míče v soupeřově vápně, a po pár krocích jej poslal po levé ruce lehkou střelou po zemi do branky. Jirkův pátý gól v sezoně nás uklidnil a získali jsme herní převahu.

 

A když nás při dvou pěkných střelách snad ze 40 metrů a několika dorážkách z blízka podržel David v bráně, postavil se k trestňáku Broftik a udělal tečku za vydařeným utkáním. Všichni na hrišti podali dobrý výkon, Jeviněves se i díky střelecké efektivitě dál drží na druhém místě tabulky. Kdo by to čekal? Mourinho z Černoučka tak zatím zůstává v trenérském křesle, snad i díky tomu, že tentokrát dal šanci kompletní lavičce náhradníků.

 

Autor: Jaroslav Kysela, Sokol Jeviněves



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
D. Vojtek [-] - D. Velický [-] , P. Duchoslav [-] (70. J. Kysela [-] ) , P. Macák [-] , M. Rozsypal [-] , M. Paul [-] - M. Schoř [-] , F. Tyle [-] , J. Broft [-] - P. Novotný [-] , J. Kokšal [-]

PTZ Nelahozeves
L. Michovský [-] - T. Herman [-] , P. Šimáček [-] , V. Růžek [-] (46. D. Žák [-] ) - M. Leitner [-] , V. Němeček [-] (80. L. Votruba [-] ) , M. Novák [-] (46. P. Srp [-] ) , R. Kejmar [-] (70. T. Dulovec [-] ) , J. Bednárik [-] , J. Fridrich [-] - T. Kochman [-] (46. T. Hergesell [-] )

ŽK: 80. D. Velický , 85. J. Broft - 13. M. Novák , 48. P. Šimáček , 53. L. Michovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dvořák Martin - ČERNÝ Jan (N), VOTRUBA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.