1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.11.2016 13:30

15.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš B zvítězila v Horních Beřkovicích a má na dosah čelo tabulky


Branky


38. P. Hrdlík - 50. O. Eisner , 80. M. Žák
0

Výborné výkony z celého průběhu podzimní části sezóny potvrdili fotbalisté Libiše B, kteří dokázali otočit zápas v Horních Beřkovicích. Ještě v poločase prohrávali, zásluhou gólů Eisnera a Žáka se ale nakonec radují z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Beřkovice jdou před poločasem do vedení

Nepříjemný problém s obsazením brankářského postu řešili před zápasem fotbalisté Libiše B. Ti se tentokrát museli obejít bez plnohodnotného brankáře, a tak byl do branky určen Mündl, což se ukázalo být šťastnou volbou. V první půli byla hra velmi vyrovnaná, první šanci si ale vypracovali domácí fotbalisté - centr do vápna letěl na nejlepšího střelce soutěže Chudobu, který si ho zpracovával a po kontaktu s obráncem upadl. Sudí Kozlík ale penaltu nezapískal, vyslechl si na svou osobu několik poznámek z řad domácích fanoušků a pokračovalo se ve hře. Přesto se ale domácí, v jejichž sestavě se objevil tentokrát kromě tří dorostenců i Jiří Polák st. (54), dostali do vedení. Stalo se tak ve 38. minutě zápasu, kdy byl Ryšlavým zbytečně faulován Chudoba a kopala se standardní situace. Tu nasměroval J. Polák ml. na branku a brankář Mündl vyrazil pouze před sebe. V této chvíli osvědčil svou zkušenost domácí Hrdlík, dostal se k odraženému míči jako první a nadvakrát ho dostal do branky. 1:0. Ze strany hostů stojí za zmínku dvě hlavičky z dobrých pozic do náruče brankáře a nebezpečná střela, kterou Neugebauer vytěsnil na roh.

Libiš B otáčí vývoj zápasu

V průběhu druhého poločasu mohl trenér hostí nasadit do hry zkušeného Pospíšila, který dorazil ze zápasu A-týmu - a možná právě jeho přítomnost na hřišti byla zlomem v utkání. Ještě před jeho nástupem na plac ale bylo vyrovnáno - hosté pěkně zakombinovali, k míči se dostal na hranici velkého vápna Eisner a v 50. minutě trefil míč pěkně mimo dosah brankáře. 1:1. Tato branka byla hostům odměnou za zvýšenou aktivitu v úvodu druhé půle. Hned vzápětí si ovšem Beřkovičtí mohli vzít svůj náskok zpět, když se hostující obraně utrhl Chudoba, v samostatném úniku si ale se skákajícím míčem neporadil a napálil ho nad branku. Rozhodující branku přinesla 80. minuta, kdy hosté předvedli další povedenou kombinaci, na jejímž konci se míč dostal ve vápně k Žákovi. Hostující kapitán zachoval klid, položil si obránce a neomylně skóroval. Hosté tak díky této trefě zvítězili 1:2.



Ohlasy k zápasu


Horní Beřkovice
Lukáš Polák - nehrající útočník: Jsme rádi, že už je podzim za námi. Například dnes nám chyběli tři hráči ze základu, a to je u nás dost. S podzimem jsme spokojeni a za čtvrté místo s 27 body jsme hrozně rádi. Náš cíl je samozřejmě záchrana, která je nám teď blíž.

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsem věděl, že nás nečeká nic lehkého a bude to velmi těžký zápas. Před zápasem se mi omluvili dva hráči, a tak jsem musel vše přehodnotit. Od začátku zápasu musel naskočit do brány Mündl - trochu jsem se obával, protože dlouho nechytal, ale musím říct, že mě velmi překvapil a byl jedním z těch, co zahráli velmi dobře a podržel svým výborným výkonem. Pro nás bylo důležité, že jsme udrželi nejlepšího střelce okresu Chudobu, a to byl základ úspěchu. Musím kluky pochválit za velmi bojovný výkon. Dnes musím vyzdvihnout našeho brankáře Mündla, který před koncem chytil jedovatou střelu domácích a dalším hráčem, který předvedl výborný výkon, byl Míšek.



Sestavy


Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - J. Polák [-] (68. V. Kníže [-] ) , A. Chudoba [-] , P. Brůža [-] , J. Cinybulk [-] , P. Hrdlík [-] (58. J. Sankot [-] ) , V. Doležal [-] , J. Polák [-] , O. Brůža [-] , L. Bryslivec [-] , J. Mikula [-]

TJ Sokol Libiš B
F. Mündl [-] - M. Pazdera [-] (62. T. Pospíšil [-] ) , P. Chorvát [-] , F. Míšek [-] , T. Buzek [-] , O. Eisner [-] , R. Pilař [-] , M. Brynda [-] (89. J. Wallesch [-] ) , M. Žák [-] (92. O. Havlík [-] ) , M. Novák [-] , J. Ryšlavý [-] (68. T. Obrajtr [-] )

ŽK: 44. J. Cinybulk - 24. M. Pazdera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - KOTEK Vladimír, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.