Veltrusy po změně stran otočily výsledek


Branky


0

Výborné vzepětí předvedli ve 2. poločase zápasu fotbalisté domácích Veltrus. Ti totiž dokázali na vedoucí trefu hostujícího kapitána J. Procházky odpovědět hned třikrát a získali tak všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán Procházka otevírá skóre

Deštivé počasí přivítalo ve Veltrusech týmy, které budou potřebovat každý bod, aby se jim v závěru soutěže vyhnul boj o záchranu. Po tropickém počasí, které panovalo v minulých kolech, byl déšť příjemnou změnou, a tak se oba celky vrhly do útočení. Útoky se střídaly na obou stranách, trvalo ale celých 33 minut, než se některý z nich dočkal gólového zakončení. Do vedení šli hosté, protože se z hranice vápna trefil přízemní střelou přesně k tyči Jiří Procházka. Skóre ale mohlo být mnohem vyšší, míč totiž na obou stranách spolehlivě zastavovala branková konstrukce - domácí ji trefili dvakrát a hosté dokonce třikrát! Velkou šanci na vyrovnání nevyužil domácí útočník Dinka, který v samostatném úniku ztroskotal na brankáři Markovi a dobíhající Mašek uklidil míč do zámezí. I přes velké množství šancí tak Vehlovice po 45 minutách vedly 0:1.

 

Obrat domácích díky gólu z ofsajdu?

I ve druhém poločase se hrál fotbal, který musel padesátku diváků bavit. Šance se opět střídaly na obou stranách, góly naopak padaly pořád do té stejné branky. V té nyní díky poločasové výměně stran stál hostující Marek a poprvé musel lovit míč ze sítě v 64. minutě, kdy svého dalšího úniku využil Dinka. 1:1. Naděje domácích přiživoval skvělými zákroky také brankář Nádeník, který se minimálně dvakrát předvedl proti šancím hostů. Další šance pro Vehlovice přišly z nadějných přímých kopů, které však shodně skončily nad brankou, a tak přišel trest. V 72. minutě se totiž do úniku dostala hned dvojice domácích útočících hráčů a zásluhou Dinky byla úspěšná. Hosté sice reklamovali ofsajdovou pozici, veškeré protesty ale byly marné. 2:1. Stejně tak marný byl závěrečný tlak Vehlovic, naopak v 88. minutě se domácím povedl další brejk zakončený faulem ve vápně a Balzer z nařízené penalty přidal pojišťující branku. Veltrusy tak ve druhém poločase otočily skóre a zvítězily 3:1.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Věděli jsme, že nás ve Veltrusech nečeká jednoduché utkání. Myslím si, že to byl remízový zápas, ale zápas rozhodl druhý gól domácích, který padl z ofsajdu.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - DRIML Petr, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.