Lídr tabulky střelců - Milan Beran si připsal v Chrášťanech další tři góly


Branky


0

V 8. kole se střetly týmy z horních pater tabulky. Do Chrášťan zajížděl vedoucí tým Baník Rynholec, který roli favorita potvrdil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání třetího s prvním, nejprve lépe vyšel hostům. V 7. minutě po individuálním průniku z pravé straný se chytře bodlem prosadil rynholecký Tomáš Stránský. Pro něj to byl první gol v letošní sezoně, 0:1.

 

Hosté měli i nadále více ze hry a domácí hrozili pouze s dlouhých balonů za obranu. V 15. minutě špatně rynholečtí zahráli offside-systém a domácí Králička se sám před golmanem Haužvicem nemýlil, 1:1. Nutno dodat, že to byla jediná výraznější chyba rynholecké obrany v celém zápase a domácí ji dokázali náležitě potrestat.

 

Chrášťanské to nabudilo, ale nemohli se dostat přes výborně bránící můžstvo hostů. Naopak ti hrozilli z brejků a jeden takový vyšel kanonýrovi Milanovi Beranovi, který ve 27. minutě i s přispěním tyče vrátil vedení na stranu Rynholce. Od té doby až do konce prvního poločasu Rynholec výborně bránil a nepustil Chrášťany do žádné vyložené pozice, ani nikterak blízko k brance.

 

Druhý poločas začal přesně tak, jako ten první skončil. Na výborně bránící Rynholec se těžko domácím hledal recept. Dlouhé nakopávané balony většinou sbírali stopeři a nebo brankář. Nakonec  jedinou vážnější šanci chytil výborný golman Haužvic a proto se skóre měnilo na druhé straně.

 

Skvělou přihrávku 67. minutě za obránce dostal, kdo jiný než Beran, který byl rychlejší než vyběhnuvší brankář Chrášťan a po kličce skóroval do prázdné branky, 1:3.

 

Skóre se však měnilo ještě jednou, kdy po faulu ve vápně si míč na penaltu postavil Beran a ten dovršil svůj hattrick, 1:4.

 

Zápas týmů z horních pater, tak zvládl lépe Rynholec, který zatím po právu okupuje první místo tabulky.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brda Jan - TREŠL Miroslav, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.