Janov neudržel v Lužné vedení a trápí ho pořád stejný problém


Branky


58. J. Kail (vl.) , 74. R. Pokorný , 79. J. Vejvoda - 51. A. Alijevič
0

Lužná roli favorita v domácím utkání proti Janovu nakonec potvrdila. Hostům ani bojovný výkon na body nestačil a budou se v posledním podzimním kole OP přetahovat se Senomaty o nepopulární roli "černého Petra".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc dobrého fotbalu nepřinesl. Obě mužstva  si nevypracovala žádnou brankovou šanci, tak oba brankaři sporadicky zasahovali. Hrálo se od vápna k vápnu s řadou nepřesných přihrávek. Zákonitě skončil první poločas tohoto zápasu nerozhodným výsledkem 0:0.

 

Vše podstatné se v utkání odehrávalo hlavně ve druhém poločase. Domácí trenér udělal řadu změn, která přinesla zlepšenou hru Lužné. Paradoxem bylo, že to byli hosté, kteří se ujali vedení. V 51. minutě po schrumáži před brankou skóroval Alijevič, ale Janovu radost moc dlouho nevydržela. Za sedm minut si totiž míč do vlastní branky srazil Kail a začínalo se od začátku. Ani vyrovnávací branka hosty nepoložila a dál favorizované Lužné statečně zatápěli.

 

Jenže pak Janov potrápila jejich stárá známá bolest jménem neproměnování šanci. A tentokrát je stála všechny body. Lužná nejprve přežila jednu z dalších šancí hostů a hned vzápětí na druhé straně trestala. Domácí ovládli střed pole a to bylo rozhodující. Brankou se v 74. minutě prosadil Pokorný a za pět minut potvrdil obrat utkání Vejvoda, 3:1. Zvláště druhá branka byla výstavní, když Pokorný zpracoval ve vápně přihrávku, podíval se a technickou střelou  překonal bezmocného brankaře Kopáčka.

 

 "Dostali jsme se do vedení, ale bohužel se skóre po vlastním gólu za chvíli srovnalo. V 73. minutě se nám nepovedlo využít další z našich šancí a soupeř z následného protiútoku otočil zápas", posteskl si nad známou slabinou veducí janovského týmu Tomáš Kinter.

 

"Měli jsme do konce utkání jěště několik šancí, ale již je neproměnily. Konečný výsledek 3:1 byl zcela zasloužený zejména za hru ve druhém poločase", dodává vedoucí Sparty Ladislav Rác.

 

Janovští po nadějném výkonu už přemýšlejí o závěrečném kole podzimu. "V posledním zápase přivítáme našeho soupeře ze dna tabulky, který dokázal v penaltové loterii porazit oslabené Městečko a půjde v něm o to, kdo bude přezimovat na posledním místě. Pevně věřím, že se kluci semknou a přizpůsobí tomu také své předzápasové aktivity, neboť půjde o v utkání o šest bodů," vyhlíží 13. kolo Tomáš Kinter.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: "Domácí předvedli dobrý výkon hlavně ve druhém poločase a zaslouženě vyhráli. Hosté předvedli sympatický výkon zejména v prvním poločase. Ve druhém odešli fyzicky a naši hráči toho využili. Poslední zápas podzimní části sehrajeme na hřišti druhého Kněževse a potom po zásluze na dokopnou."

Sokol Janov
Tomáš Kinter: "Naši hráči dnes podali na hřišti Lužné obětavý výkon, za který před nimi smekám. Bohužel to ani dnes nevedlo k zisku bodů. Stále nás sráží neproměněné šance a zbytečně inkasované branky po vlastních chybách. Po druhém gólu Lužné jsme se pokusili o vyrovnání, vrhli všechny síly do útoku, ale výsledkem byla jen třetí branka v naší sítí. Z dnešního zápasu bychom si zasloužili za předvedenou hru minimálně bod, ale fotbal se hraje na branky a tento ukazatel není v podzimní části naší silnou zbraní."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - KLECANDA Zdeněk (N), BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.