Kroučová narazila v Lánech. Domácí fotbalisté nepustili sebevědomé hosty témeř k ničemu.


Branky


70. L. Švolba , 74. O. Humr
0

Při pohledu na spodní patra tabulky bylo zřejmé, že pro oba celky půjde o důležité utkání. Lány musely bodovat, protože dosavadní porce pouhých šesti bodů na jejich kontě nevěštila před blížícím se koncem podzimní části nic optimistického. Na druhé straně Kroučová určitě nejela do Lán s umyslem přerušit bodovou sérii z posledních dvou utkání, kde si připsala dvě výhry.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Že se žádné rozdávání bodu v Lánech konat nebude, bylo patrné už z prvních patnácti minut utkání. Kroučová nedokázala vůbec zachytávat dobrý pohyb domácích fotbalistů a čelila jedné šanci za druhou. Ti se nápaditou kombinační hrou snadno dostávali k šestnátce hostů, ale s notným přispění nemohoucnosti střelců lánské jedenáctky se skóre za první poločas nepohlo. Nic na tom nezměnila ani penalta ve prospěch Lán z 45. minuty, kterou pohrdnul Humr.

 

K radosti domácíh příznivců se skóre přeci jen pohlo, ale museli si počkat až do 70. minuty, kdy se prosadil po faulu na aktivní Humra Švolba, 1:0. Za čtyři minuty bylo v Lánech ještě veseleji, protože druhou branku domácích vstřelil Humr, který tím definitivně odčinil svoje penaltové selhání z prvního poločasu.

 



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka: "Kroučová přijela s jasným přesvědčení o výsledku, ale pravda byla poněkud jiná. Do zápasu jsme vstoupili velice dobře a v prvních patnácti minutách byli hosté jako opaření. Absolutně něvědeli, která bije a my měli mnoho šancí. Že gól v prvním poločase nepadl, byla jen naše smůla a neschopnost ho vstřelit. Konec utkání jsme zvládli s přehledem a soupeři nedali šanci jakkoli změnit výsledek. Utkání se povedlo zejména Humrovi, i přes tu penaltu před koncem prvního poločasu."




Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - J. Loskot [-] , P. Dudášik [-] (55. O. Vejrážka [-] ) , M. Rajgl [-] - J. Matějka [-] , I. Rybář [-] , Č. Dolák [-] , L. Mocsonoky [-] - O. Humr [-] (87. J. Krátký [-] ) , M. Reichl [-] (89. D. Jirava [-] ) , L. Švolba [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Husák [-] , R. Janek [-] , T. Bohatý [-] , M. Tichý [-] , J. Husák [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-] , P. Štěpán [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-]

ŽK: 59. J. Loskot , 87. O. Vejrážka - 45. J. Husák , 62. J. Škuthan , 68. J. Škuthan .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠVÁCHA Josef, DUDÁŠIK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.