Osmigólový Číhař pořádně přispěl k debaklu Janova


Branky


6. R. Topinka , 14. J. Číhař , 20. J. Číhař (p.) , 25. J. Číhař , 30. M. Vágner (vl.) , 31. J. Číhař (p.) , 38. J. Číhař , 67. J. Číhař , 80. J. Číhař , 88. J. Číhař - 43. J. Melč (p.) , 77. O. Košulič
0

Na hřiště Olympie dorazilo tentokrát mužstvo z Janova. Hosté si však nedokázala pořádně ohlídat kanonýra Číhaře, a tak od něj dostali osm gólů. Celkem se za zády Kopáčka síť rozvlnila desetkrát, výhra domácí Olympie tedy byla více než jednoznačná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



Sokol Janov
Tomáš Kinter: "Výsledek je pro nás ještě milosrdný. Na jeho výši se podílely dva rozhodující faktory - nepovedlo se nám pokrýt nejlepšího střelce okresu Čihaře, který nám sám vsítil 8 branek a na druhé straně se projevila předzápasová indispozice u několika hráčů, kteří se zřejmě před zápasem snažili dohnat pitný režim z minulého týdne. O naší velké bolesti, kterou je neproměňování vyložených příležitostí se už nemá snad ani cenu zmiňovat, stává se bohužel již tradicí, že za zápas minimálně tři loženky kopneme pánu bohu do okem. Čekají nás tři poslední utkání podzimní části soutěže, ve kterých musíme již za každou cenu bodovat abychom neztratili kontakt s chvostem tabulky. V opačném případě nás na jaře čekají velké problémy."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - SEDLÁČEK Petr, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.