Vyrovnané utkání se rozhodlo v poslední desetiminutovce


Branky


81. R. Grill , 86. R. Šnajdr - 9. O. Humr (p.)
0

Na hřiště Sparty zavítalo tentokrát mužstvo SK Lány. Góly přinesla první a poslední desetiminutovka utkání. Vyrovnaný zápas v Lužné byl napínavý do poslední chvíle, nakonec však všechny body zůstaly u domácích borců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Od první minuty byli lepší domácí hráči, ale byli to naopak hosté, kteří se dostali do vedení v 9. minutě. Po faulu v pokutovém území penaltu Humr bezpečně proměnil, 0:1. Domácí Sparta nadále útočila, ale bez potřebné koncovky. V 18. minutě po pěkné akci na pravé straně nastřelil Šnajdr břevno.     Ve 23. minutě měli domácí k dispozici pokutový kop po faulu hostů, ale Šnajdr dokázal trefit pouze tyč. Do konce prvního poločasu se již nic podstatného neudálo Sparta neustále útočila, ale bez brankového afektu. A tak poločas skončil k překvapení všech za jednogólového vedení hostů z Lán.     Ani v druhé půli se obraz hry nezměnil, ale byli to opět hosté, kteří v 68. minutě nastřelili břevno domácí branky a odražený míč trestuhodně zahodil hostující hráč. Vedení dokázali Lánští udržet do poslední desetiminutovky.     Běžela 81. minuta, kdy Sparta zahrozila před brankou hostů a Grill s přehledem po centrovaném míči vyrovnal na 1:1. Když už se zdálo, že dojdou ke slovu pokutové kopy, tak v 86. minutě vstřelil vítěznou branku Šnajdr. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: "Vítězství se rodilo velice těžce. Domácí sice bojovali, ale bohužel bez potřebného efektu. Sparta si zaslouží pochvalu, že nesložila zbraně a bojovala, až do konce zápasu. Další tři cenné body do tabulky OP."

SK Lány
Jakub Matějka: "Přijeli jsme do Lužné po dlouhé době se slušnou sestavou a ještě k tomu plnou lavičkou. Dle toho také vypovídal náš herní výkon. Zápas byl velmi vyrovnaný a náročný."



Sestavy


TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - D. Kopernický [-] , D. Vejvoda [-] , P. Mezei [-] (83. J. Sláma [-] ) , J. Dolhý [-] - A. Mašek [-] , J. Špička [-] (72. P. Staněk [-] ) , S. Fronk [-] , R. Grill [-] - R. Šnajdr [-] , P. Drenko [-] (59. P. Bičík [-] )

SK Lány
L. Novák [-] - P. Dudášik [-] , J. Loskot [-] , M. Rajgl [-] , J. Matějka [-] , V. Loskot [-] - L. Mocsonoky [-] (80. O. Vejrážka [-] ) , I. Rybář [-] , Č. Dolák [-] - M. Reichl [-] , O. Humr [-]

ŽK: 8. F. Duda - 24. M. Rajgl , 56. Č. Dolák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brda Jan - ŠMÍD Rudolf, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.