Tentokrát příjemné starosti pro trenéra Olešné


Branky


12. R. Polášek (p.) , 61. L. Majba , 83. J. Karas
0

Do Janova se zadařilo olešenskému celku přijet s osmnácti hráči. Trenér hostů Miloslav Doležal, tak byl spokojený nejen s výkonem svých svěřenců, ale i s tím, že se poprvé na podzim vůbec sešli, což následně vyneslo i tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu utkání byl celek Olešné jednoznačně lepší a soupeře přehrával naprosto ve všem. Několik kombinačních akcí se nepodařilo dotáhnout do zdárné koncovky. Až přišla 12. minuta a Lincovou rukou zastavená střela J. Procházky 10 metrů od branky. Pokutový kop proměnil R. Polášek, 0:1. Od této chvíle se na domácí branku valil jeden útok za druhým a šance střídala šanci.

 

V 16. minutě narazil R.Polášek Telvákovi, jehož povedenou dělovku vyrazil Kopáček na roh. V 19. minutě zlikvidoval domácí gólman i střelu T.Vodrážky ze 30 metrů. Poláškovu velkou šanci po narážečce Karase opět Kopáček zmařil ve 20. minutě.

 

O malou chvíli později běželi Karas s R.Poláškem sami na jediného obránce, ale prvně jmenovaný nepřihrál dobře. Ve 24. minutě unikl po pravém křídle Majba, nahrál R.Poláškovi, který levačkou obhodil gólmana, ale jeden z obránců míč na brankové čáře odkopl do bezpečí. Drtivý tlak hostů pokračoval i nadále. Ličmanova střela z 25 metrů skončila těsně mimo pravou tyč a po půlhodině narazil Karas Poláškovi, jehož bombu opět vyrazil Kopáček.

 

Neuspěl ani Majba, jenž se ocitl sám proti Kopáčkovi ve 36. minutě, ale domácí gólman čaroval. Ještě ve 40. minutě prokličkoval do vápna R.Polášek, ale střelu na dlouho nohu zachytil bezchybný gólman domácích. Jen díky němu šli do kabin Janovští s nadějí na bodový zisk.

 

Druhý poločas pokračoval dobýváním domácí branky. V 50. minutě střílel Majba, míč však letěl doprostřed branky. O dvě minuty později z nadějné pozice mířil nad branku Helebrant. Po hodině hry vysunul R.Polášek J.Procházku, ani ten ovšem Kopáčka nepřekonal.

 

Druhý gól tak přidal Majba v 61. minutě, který dorazil gólmanem vyraženou střelu R.Poláška, 0:2. Tlak hostujícího celku v tuto chvíli polevil, ale domácí se stále nedokázali dostat na dostřel Fiedlerovy branky. Ten stále čekal na první zákrok.

 

V 75. minutě neuspěl v samostatném úniku Helebrant, o pět minut později střílel z voleje Kandler, ale jen do náručí Kopáčka. V 83. minutě vysunul T.Vodrážka skvěle Karase a ten prostřelil Kopáčka mezi nohy potřetí, 0:3.

 

V 87. minutě ještě vysunul T.Procházka R.Poláška, ale akci zastavil přísně zvednutý praporek pomezního. Hned poté se dočkali i domácí své první a zároveň poslední střely na branku, ale Melčův trestný kop skončil v náručí Fiedlera. Poté velmi dobře pískající sudí Polívka utkání ukončil.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter: "V dnešním zápase se na našem place představilo prozatím nejlepší mužstvo, se kterým jsme hráli. Soupeř byl o třídu lepší, jeho hráči měli přímý tah do pokutového území kde se dostávali do vyložených střeleckých pozic a jen díky našemu brankáři jich dokázali využít minimum. Kdybychom v poločase prohrávali 4:0 nikdo z přihlížejících by se nedivil. V druhé půli se obraz hry moc nezměnil, Olešná si s přehledem svůj náskok hlídala, diktovala tempo hry a podařilo se jí přidat ještě dvě branky. Na opačné straně si hostující gólman musel připadat jak na dovolené, vždyť naši střelci ho poprvé prověřili až v 87. minutě, z trestného kopu, do té doby na něj nešla jediná přímá střela. V příštím utkání zajíždíme na horkou půdu do Městečka, které zcela jistě znovu prověří naše zadní řady. Budeme se muset pokusit o malý zázrak a odvézt si od Rakovnického potoka alespoň jeden bodík, který by pro nás měl cenu zlata."

FC Olešná
Miloslav Doležal: "Dnešní zápas se hodnotí velmi dobře.Poprvé na podzim jsme se sešli,odehráli jsme parádní utkání a jen díky Kopáčkovi nedostali domácí mnohem větší brankový příděl. Při veškeré úctě k janovským hráčům, dnešní tříbranková prohra je pro ně hodně milosrdná."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - ŠVÁCHA Josef, AKSAMIT, PAEDR. Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.