Překvapení kola, Lány vyloupily rakovnickou Olympii


Branky


0

Dnes se podařilo týmu z Lán odvézt jedny z nejcennějších bodů, a to z rakovnického Zátiší. Tam se hosté utkali s Olympií Rakovník a z utkání, které můžeme směle označit jako velké překvapení kola, si odvezli všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se nesl ve vyrovnaném duchu. Šance byly na obou stranách, žádná z nich ale neskončila za zády golmana. Po odehraných 45. minutách byl tedy stav 0:0.

 

"Do druhého poločasu jsme šli s tím minimálně udržet stav, ale dokázali jsme vstřelit tři rychlé góly, které nás dostaly do eufórie a už jsme nemohli prohrát", okomentoval druhý poločas Jakub Matějka.

 

Skóre otevřeli hosté v 56. minutě, kdy míč po standardce domácí golman podskočil a Dudášik ho tělem doslova do brány dotlačil. V 63. minutě se po rychlém brejku a následném centru před bránu s přehledem trefil Reichl. O pět minut později si stejnou situaci zopakoval jako přes kopírak a přidal třetí branku utkání.

 

Poté už hosté hráli zataženě a na jistotu. Domácím se podařilo snížit v 90. minutě, po centru hlavou upravil stav Kolář na konečných 1:3.



Sestavy


Olympie Rakovník
B. Koch [-] - R. Topinka [-] , M. Karnafel [-] (78. L. Loucký [-] ) , T. Koch [-] (46. M. Beneš [-] ) , S. Rous [-] , R. Kolář [-] , J. Ogurek [-] , V. Eck [-] , M. Havel [-] , Z. Křováček [-] , D. Asník [-] (32. Z. Špimr [-] )

SK Lány
L. Novák [-] - P. Dudášik [-] (78. J. Krátký [-] ) , D. Švigár [-] , J. Loskot [-] , V. Loskot [-] - L. Švolba [-] , I. Rybář [-] , J. Matějka [-] (85. D. Jirava [-] ) , L. Mocsonoky [-] - M. Reichl [-] , O. Humr [-]

ŽK: 75. O. Humr .
Hráči zápasu: M. Reichl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - TITLBACH Marek, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.