Dvougólový Husák přemohl Janov


Branky


40. J. Husák , 70. J. Husák - 85. J. Melč
0

Vyrovnáné utkání dotáhl ke tříbodovému zisku nováček okresního přeboru Sokol Kroučová. Svůj vstup do soutěže tak ozdobil druhým vítězstvím v prvních třech kolech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí spoléhali na jednoduchou hru, kterou podpořili obětavostí v osobních soubojích. A jak se ukázalo, nesla tato kombinace ovoce. Po stranách podnikali nebezpečné výpady do janovské obrany a míče co nejrychlejí směřovali před hostujícího brankáře Kopáčka.

 

K první brance napomohla domácí Kroučové ale nedůslednost v rozehrávce soupeře. Janovští hráči v jednoduché situaci neuhlídali pět minut před přestávkou míč na svých kopačkách a to odstartovalo rychlou brejkovou situaci. Husák na jejím konci dával po krásné přihrávce pohodlně do prázdné branky, 1:0

 

Obraz hry se příliš nezměnil ani ve druhém poločasu. Ta se odehrávala převážně ve středu hřiště a stejně jako v prvním poločase domácí zdobilo maximální nasazení, které dělalo hostům značné problémy.

 

V 70. minutě předvedl Husák divákům parádní zakončení. Téměř z nulového úhlu vymetl šibenici překvapeného Kopáčka a poslal domácí do dvougólového vedení. "Kudy se míč dostal do sítě, ví snad jen pavouk v pravé šibenici branky," okomentoval druhou branku domácích vedoucí Janova, Tomáš Kinter.

 

Kontaktní gól hostů sice vykřesal v 85. minutě naději na bodový zisk, ale trefa Melče přes všechnu snahu hostů už nic z tříbodového banku neukousla. Ten putoval celý na konto domácích fotbalistů, kteří si po třetím kole drží se ziskem šesti bodu pěkné šesté místo. Sezóna je ale dlouhá a Kroučová zajíždí příští kolo na hřiště silné Kněževse, která nahnala soupeřům strach desetigolovým výpraskem Lánům.

 

Janov také nečeká v dalším utkání lehký soupeř. Přiští víkend hostí silnou Jesenici. Podle slov Tomáše Kintera se ale nebou proti favoritovi házet flintu do žita.

 

"Musíme se soustředit na další zápas, který sehrajeme v naší aréně proti výborně hrající Jesenici. Pokusíme se, stejně jako loňskou sezonu, o malé překvapení kola." Uzavřel hodnocení sobotního zápasu vyhlídkou na další kolo vedoucí janovského týmu.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Janov
Tomáš Kinter: Dnešnímu zápasu by rozhodně slušela spíše remíza. Hra byla ve středu pole naprosto vyrovnaná a domácí hrozili především rychlými brejkovými situacemi. První brance předcházela zbytečná ztráta balónu na soupeřově polovině. Našim hráčům se podařilo snížit až pět minut před koncem řádné hrací doby a to bylo již bohužel na závěrečný tlak příliš pozdě. Soupeři bych chtěl pogratulovat ke třem bodům a předvedenému k obětavému výkonu, který je zdobil oba poločasy.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - ŠKUTHAN Tomáš (N), BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.