2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V okresním derby zvítězily Lišany


Branky


0

Ve druhém kole OP zajížděla Sparta Lužná do Lišan na místní derby. Z lišanského pažitu si však hosté nepřivezli ani jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu se hrál svižný fotbal na obou stranách. Domácí nakopávali dlouhé balóny za obranu hostů a tím ohrožovali branku Sparty. Lužná se snažila o kombinační hru, ale bez patřičného efektu. Ve 22. minutě zahrávali domácí přímý kop za hranicí velkého vápna, který s námahou vyrazil Duda na roh. Ve 27 minutě se po nedůrazném obranném zákroku hostů dostal k míči V. Hamouz a z úhlu prostřelil hostujícího brankaře, 1:0. V závěru prvního poločasu měl stoprocentní šanci hostující Mašek, který hlavou z malého vápna netrefil prázdnou branku Lišan.

 

Druhý poločas i celý jeho další průběh byl ve znamení náporu Sparty ve snaze obrátit vývoj utkání ve svůj prospěch. Ale šance, které si vytvořili hráči Lužné a bylo jich dost ne a ne proměnit. Naopak to byli Lišanští, kteří z ojedinělého útoku v 80. minutě vstřelili druhou branku na 2:0 a jejím autorem byl Jelínek. Do konce utkání se již nic nezměnilo, a tak šťastnější tým domácích mohl slavit vítězství. 



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch: Oproti výkonnostním výkyvům v některých utkáních minulé sezóny nás aktuálně zatím zdobí bojovnost, kolektivní duch a kázeň na hřišti, což, znovu společně se širokou lavičkou a standardně výbornými výkony gólmana Řepky, bylo příčinou naší druhé výhry v řadě, navíc v okresním derby s Lužnou. Neplánovaně jsem díky zranění musel postupně vystřídat hned tři mladé rychlonohé hráče a Lužná ve druhé půli vyvinula tlak na naši branku. Své šance však neproměnila a my jsme naopak dokázali po parádní akci deset minut před koncem rozhodnout.

TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: Naši hráči podali dobrý výkon a vytvořili si i dost brankových příležitostí, ale bohužel se nám nedaří tyto proměnit. Bohužel jsme již ve dvou zápasech nevstřelili branku a bez branek se nedá vyhrát. Snad to přijde v dalších zápasech.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Hamouz [-] (48. M. Bagi [-] ) , L. Krůta [-] , J. Feher [-] , L. Řepka [-] - R. Žalud [-] , V. Hamouz [-] (74. L. Zouplna [-] ) , J. Paseka [-] (56. M. Chládek [-] ) , H. Minařík [-] - M. Šutera [-] (89. M. Kaňák [-] ) , P. Ledvinka [-] (46. J. Jelínek [-] )

TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - R. Pokorný [-] , J. Staněk [-] (60. R. Grill [-] ) , P. Mezei [-] , J. Dolhý [-] , D. Vejvoda [-] - A. Mašek [-] , S. Fronk [-] (60. P. Staněk [-] ) , P. Ambrůžek [-] (46. J. Vejvoda [-] ) , J. Špička [-] - R. Šnajdr [-]

ŽK: 33. H. Minařík - 29. J. Dolhý .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Špidra Marek - ŠMÍD Rudolf, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.