Janov konečně zabral. Povedlo se nám prolomit střeleckou smůlu, komentuje vítězství nad Lány Tomáš Kintner


Branky


24. J. Černý , 26. J. Černý , 37. J. Kail , 70. J. Černý - 60. M. Reichl , 70. O. Humr
0

Hostující Lány zažily procitnutí janovských fotbalistů, kteří se v koncovce trápili už od jarní části loňské sezóny. V zápase druhého kola je snad nepoznávali ani někteří domácí fanoušci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důrazní v soubojích, u každého míče o krok dřív před soupeřem a hlavně střelecky při chuti. Na takové přívlastky nebyli fanoušci u fotbalistů Janova dlouhé týdny vůbec zvyklí.

 

Už do poločasu vedl Janov po dvou brankách Jakuba Černého a jedné Kaila 3:0. Navíc i hra se musela divákům zamlouvat, protože byli svědky povedených akcí. Po změně stran začali vystrkovat růžky i hosté, ale na dostatečné zdramatizování průběhu utkání to nestačilo.

 

V 60. minutě snížil za Lány Reichl a hosté měli poté i další šance. Jenže za deset minut vrátil domácím komfortní tříbrankové vedení Černý, který zaznamenal v utkání hattrick. Pak přišla branka hostů, kdy Humr upravil v téže minutě na 4:2, ale žádné další už drama se nekonalo. Skóre do konce utkání zůstalo stejné a Janov si připsal plný bodový zisk. 

 

"Celý zápas jsem měli převahu a navzdoru tipu experta ze sousedních Mutějovic se nám v dnešním utkání proti Lánům podařilo v pohledném zápase uhrát plný počet bodů," neodpustl si malé sportovní popíchnutí směrem k rivalovi. "Vítězství je zcela zasloužené. Mohlo být i vyšší. Škoda jen, že se nám nepovedlo uhájit čisté konto. Po chybách v obraně jsme soupeři předložili dvě možnosti ke skórování, kterých využil", hodnotil utkání vedoucí janovského týmu.

 

Tomáš Kinter byl i spokojený s herní projevem a celkovým výkonem v utkání. "Naši hráči se dnes soustředili na hru. Soupeře jsme kombinačně předčili a po pěkných akcích se nám povedlo prolomit i střeleckou smůlu, která nás provázela celou  jarní část loňského ročníku soutěže." 

 

Okomentoval také i jedinou kaňku vítezného zápasu. "Bohužel se nám po úmyslném bodyčeku lánského hráče zranil jeden z našich klíčových hráčů. Po lékařském ošetření v nemocnici vyšlo najevo, že bude mimo hru minimálně dva až tři zápasy. Tímto mu přejeme rychlé uzdravení a rychlý návrat do našich řad". 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter: "Vítězství je zcela zasloužené, mohlo být i vyšší. Jen škoda, že se nám nepovedlo uhájit čisté konto. V příštím zápase zajíždíme do Kroučové, kde bude důležité nepodcenit jejich počáteční euforii. A pokud se nám podaří odhlídat jejich střelecká esa, tak bychom rádi domů přivézli plný počet bodů"

SK Lány
Jakub Matějka: "Do Janova jsme přijeli odehrát minimálně vyrovnaný zápas. Jenže po poločase a stavu 0:3 jsme zůstali mírně opařeni. Nezbývalo tedy nic jiného, než zkusit ještě zabojovat. Druhý poločas jsme sice na šance a góly vyhráli, ale přesto domů odjíždíme s prohrou 4:2. Tento zápas jsme si prohráli svou vinou."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - ŠPIDRA Marek, BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.