Nováček soutěže si zcela zaslouženě připsal tři body


Branky


0

I přes množství absencí v týmu Olešné, začali hosté utkání aktivně. Poté to však bylo vše v režii Kroučové, která díky své bojovnosti nedopustila prohru a první utkání ve vyšší třídě pro hráče domácích skončilo úspěšně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mužstvo Olešné začalo aktivně a hned ve 2. minutě nastřelil Karasem břevno domácí branky. V 9. minutě střílel po přihrávce Kandlera nad břevno T.Vodrážka a ve 14. minutě přestřelil po vysunutí od T.Vodrážky v hodně nadějné pozici branku vysoko Karas. Tím útočné manévry hostujícího celku pro první poločas zcela skončily. Kroučová se vymanila z tlaku a v 18. nastřelil kapitán Bohatý levou tyč branky hostů. Nadšeně bojující nováček začal postupně přehrávat Olešnou a před brankou Fiedlera bylo stále rušněji. Až do 39. minuty se obraně dařilo nebezpečí odvracet, ale poté dostal na hranici šestnáctky balón přesně na nohu Vajnar a pohotovou střelou poslal míč od pravé tyče do sítě bezmocného Fiedlera, 1:0.Těsně před poločasem zlikvidoval Fiedler velkou šanci domácích a poté byl tvrdě na zemi dohrán jedním z dotírajícíh hráčů Kroučové. Na hřišti vzplály emoce, padlo několik žlutých karet a sudí Sedláček poslal týmy uklidnit se do kabin.

 

Hned první minuta druhé naznačila možný úspěch hostů, jenže sražená střela T.Vodrážky z malého vápna byla jen malým náznakem. Domácí hráči byli ve většině soubojů důraznější, u odražených míčů rychlejší a začali si vytvářet i vyložené příležitosti. V 50. minutě nikdo z hostů nereagoval na autové vhazování Ličmana, domácí získali snadno míč a Fiedler musel předvést první ze série výborných zákroků. V 59. vystihli domácí rozehrávku Kandlera a Husák běžel sám na Fiedlera, mířil však těsně mimo branku. V 70. minutě se již Husák ve stejné situaci nemýlil a s přehledem zvýšil na 2:0. Neuplynula ani minuta hry a stejný hráč byl v další veliké šanci vychytán Fiedlerem. Olešná se sice tlačila do útoku, ale obětavě hrající domácí nepřipouštěli žádné ohrožení branky. A byli to naopak hráči Kroučové, kteří si vypracovali ještě několik nadějných situací. Největší z nich v 83. zastavil na brankové čáře až skvělým zákrokem Fiedler. Závěr zápasu domácí hráči v klidu pohlídali a připsali si tak do tabulky zcela zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu



FC Olešná
Miloslav Doležal: Jeli jsme do Kroučové v hodně okleštěné sestavě, ale jeli jsme přesto pro nějaký bodík. Bohužel po nadějném úvodu se naši hráči začali věnovat spíše diskusemi se soupeřem, kritice spoluhráčů a fotbalovost se zcela vytratila. Domácí nás poté přehrávali po všech stránkách. Byli mnohem důraznější, bojovnější, hladovější po úspěchu a proto nás zaslouženě porazili. A nebýt několika výborných zákroků Fiedlera, mohlo být skóre ještě výraznější. Po předváděných výkonech a výsledcích v přípravě je to pro nás studená sprcha. Navíc utkání nedohrál Pakši, který byl s otřesem mozku ošetřen v nemocnici.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - ŠKUTHAN Tomáš (N), VALDHANS Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.