0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 16:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly padaly až ve druhém poločase


Branky


0

Loňského vítěze OP přivítala jako první na svém hřišti Sparta Lužná. Hostující Olympie nakonec potvrdila roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od počátku bylo utkání vyrovnané s minimem brankových příležitostí na obou stranách. Obě mužstva se snažila hrát kombinační fotbal, a to se muselo přítomných divákům líbit. Chyběly jen branky. První poločas tedy skončil nerozhodně 0:0.

 

Po změně stran se obraz hry nezměnil, až do 54. minuty, kdy dostal přesnou přihrávku z levé strany Bedřich Koch, který se z hranice vápna nemýlil, 0:1. Sparta se snažila o vyrovnání výsledku, ale bohužel jim stál v cestě hostující brankář Šíma, který zlikvidoval tutovou šanci Pokorného. Přestože byli v těchto minutách lepší domácí, gól se jim ve svůj prospěch připsat nepodařilo. Naopak v 83. minutě přišel trest, když opět z levé strany přišel centr na hranici vápna, kde se prosadil kanonýr Číhař, 0:2. Do konce utkání se již nic neudálo, a tak si vítězství odvezla SK Olympie Rakovník.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: Za předvedený výkon domácího mužstva by slušela tomuto utkání remíza, ale vyhrálo ne lepší, ale šťastnější mužstvo. Domácí předvedli dobrý výkon, který je příslibem do dalších zápasů. V příštím kole nás čeká derby s Lišany, tak uvidíme.




Sestavy


TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - J. Staněk [-] (84. D. Vejvoda [-] ) , P. Mezei [-] , D. Kopernický [-] - A. Mašek [-] , J. Špička [-] (72. R. Grill [-] ) , P. Ambrůžek [-] , R. Pokorný [-] , K. Krumhanzl [-] (60. S. Fronk [-] ) - J. Vejvoda [-] , R. Šnajdr [-]

Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - V. Eck [-] , B. Koch [-] (88. Z. Špimr [-] ) , M. Němec [-] , M. Havel [-] - M. Karnafel [-] (36. P. Klátil [-] ) , T. Koch [-] , R. Kolář [-] , M. Kokšál [-] (27. J. Ogurek [-] ) - J. Číhař [-] , S. Rous [-] -

ŽK: 60. K. Krumhanzl , 78. P. Ambrůžek - 62. J. Ogurek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Brožek Tomáš - TICHÝ Martin, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.