Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychtářov ukázal svou sílu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Na začátku zápasu byly lepší Dědice. Hned v první minutě také kopaly penaltu, kterou proměnil Dorko. Zanedlouho přidaly i druhý gól. Tento průběh byl pro Rychtářov velice divoký. Hosté skoro nic neměli a domácí je jasně přehrávali. Po nějaké době se začala hra vyrovnávat, ale rychtářovští neměli štěstí v koncovce. Ve 20 minutě otevřel z protiútoku bránu Petlach - stav 2:1. Vše šlo najednou ráz na ráz. Hosté začali více bránit, hra se začala vyrovnávat. Netrvalo dlouho a Rychtářov otočil na 2:3. Ve 41 minutě rozhodčí nařizuje penaltu na domácího gólmana a Martin Petlach proměňuje. V tuto chvíli je stav 2:4. Dědice se ale nevzdávaly. Nějaké šance ještě měly, ale už nedokázaly dát gól. Druhý poločas se ještě do pětice trefil Petlach a gól přidal i Štelc. Konec zápasu se dohrál v poklidném tempu.



Sestavy


TJ Sokol Dědice B
P. Formánek [-] , J. Dorko [-]

TJ Sokol Rychtářov
J. Brunclík [-] - P. Pernica [-] , L. Sommer [-] , M. Kuchtíček [-] , T. Vojtek [-] - R. Kyncl [-] , S. Vévoda [-] , J. Hořava [-] , L. Konečný [-] - M. Petlach [-] , R. Štelc [-]

Místo: Dědice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.