Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroužek s přehledem


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před začátkem utkání byl mírně favorizován Pustiměř, ten to ovšem v zápase nedokázal obhájit. Kroužek byl od začátku lepším týmem. Hosté hodně kazili a po idividuálních chybách dostali 2 góly během 10 minut. Pak už to šlo ráz na ráz. Pustiměři chybělo nasazení a bojovnost. Není se čemu divit, že se domácí do poločasu trefili ještě dvakrát a do kabin se šlo za stavu 4:0. Druhý poločas se už žádné drama nekonalo. Kroužek přidal ještě jednu branku a doma dokázal zvítězit 5:0 a přiblížit se v tabulce dnešnímu soupeři.



Ohlasy k zápasu



FK Pustiměř B
Vlastimil Smékal (trenér FK Pustiměř): Hráči přistoupili k začátku utkání vlažně, bez patřičného zájmu. Proto již v 10. minutě, po individuálních chybách, byl stav 2:0. Do poločasu přidali domácí další dvě branky a bylo rozhodnuto. Druhý poločas se již pouze dohrával. Do dalších utkání musíme nastoupit s úplně jiným nasazením.



Sestavy


TJ Kroužek B
M. Divácký [-] , V. Přecechtel [-] - M. Havlíček [-] , A. Oganjan [-]

FK Pustiměř B
M. Raus [-] - T. Vojáček [-] , M. Kalvaster [-] , J. Luska [-] , T. Petro [-] - M. Zbořil [-] , V. Smékal [-] , M. Maděra [-] , L. Krejčí [-] - M. Duda [-] , T. Hůlka [-]

Místo: Kroužek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.