2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.11.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmuky vezou z Plaňan dva body


Branky


0

Přece jen o něco lepší forma Zásmuk v závěru soutěže znamenala bodový zisk v Plaňanech. Hosté zde uhráli remízu a zlé proměňování pokutových kopů ze strany domácích hráčů vedlo k importu dvou bodů do Zásmuk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaňany měly planou územní převahu

Hned v první minutě dal Vondráček pocítit Proskočilovi důraz, s jakým ho bude hlídat celý zápas. Ale domácí celek Plaňanští měli na domácím hřišti velkou snahu o brzký gól, který by je uklidnil. Při akci středem hřiště vyslal Švehla za obranu Brecíka, ale ten si nedokázal včas připravit míč ke střele. V další akci si Švehla dvakrát míč narazil se spoluhráči, jenže jeho střela z hranice šestnáctky mířila přímo na gólmana Kubelku. Zásmučtí se v úvodu zápasu jen sporadicky dostávali za půlící čáru.

 

Nápor domácích postupně uvadal. Přesto šance měli, ale trestné kopy se Plaňanským příliš nedařily, naopak několikrát hned po nich zahrozili hosté rychlým brejkem. Po jednom z nich pádil k bráně domácích Vokáček, posadil na zem M. Freunda, ale střela byla slabá a Zběhlík ji bez potíží lapil. Na domácí straně nevedla k ohrožení ani technická střela Proskočila, která se divně odrazila od země a způsobila Kubelkovi menší potíže, ani kombinace Kozdery s M. Freundem a následná zblokovaná Proskočilova střela.

 

Gól tak přinesla nenápadná akce po levé straně a centr Brecíka, na který si naskočil volný Jan Pilař a otevřel skóre utkání - 1:0. Hosté se ale osmělovali stále více. Po standardce domácích byl v rychlém brejku Derka, jeho centr odvrátil Břichnáč a dobíhající Benda trefil střelou z vápna opět domácího kapitána. V jedenačtyřicáté minutě se ale hosté mohli poprvé radovat. Lindner poslal na půlku hřiště dlouhý obranný odkop, Chábera si obhodil Břichnáče a upaloval sám na gólmana. Křižující Vinš už přišel pozdě a Ondřej Chábera vyslal projektil pod břevno Zběhlíkovy brány - 1:1. V úplném závěru ještě pálil šajtlí Proskočil, ale minul tyče Kubelkovy brány.

Vyrovnaná druhá půle vedla k penaltám

Druhý poločas přinesl vyrovnaný fotbal. Bojovalo se o každý metr hřiště a hostům se podařilo po dvaceti minutách hry strhnou vedení na svojí stranu, když se podruhé v utkání prosadil Ondřej Chábera - 1:2 po centru z levé strany. Bohužel pro ně jim vedení vydrželo jen deset minut a Tomáš Proskočil dokázal srovnat stav na 2:2, když jemně tečoval hlavou trestný kop Švehly. O třetím bodu se muselo rozhodovat v penaltové loterii.

 

Zdeněk Kubelka čaroval

V penaltách byl velice úspěšný zásmucký brankář Zdeněk Kubelka, který domácím zneškodnil tři pokusy a hosté si tak odvážejí důležité dva body. Zásmuky sice v tabulce zůstávají předposlední, ale bodový odskok není velký, aby se na jaře nemohly pokusit bojovat o záchranu. Plaňany končí podzimní část na jedenáctém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Jsem zklamaný. Marné dobývání zásmucké brány, kterému chyběla finální přihrávka či důrazné zakončení. Naštěstí jsme mohli slavit alespoň vyrovnání. A jak jsme bohorově odehráli zápas, tak jsme kopali i pentle. Ale nutno přiznat, ža Kubelka byl v bráně výborný. Celkově utkání s parametry spodku "trojky".

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Máme za sebou poslední zápas a vezeme cenné dva body z venku, které nám dávají naději do jarních zápasů o záchranu v soutěži. Mohlo to být i za tři body, protože vyrovnávací gól domácích byl podle mě hodně laciný. Jinak si myslím, že se hrál na těžkém terénu vyrovnaný zápas. Velký podíl na druhém bodu má Kubelka, který tři penalty domácím chytil.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
J. Zběhlík [-] - P. Břichnáč [-] , A. Kučera [-] , M. Freund [-] , M. Vinš [-] - P. Brecík [-] , T. Freund [-] , M. Švehla [-] , J. Kozdera [-] - T. Proskočil [-] , J. Pilař [-] -

TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - M. Čapek [-] , M. Vondráček [-] , T. Borovička [-] , P. Skala [-] - P. Benda [-] , M. Olšan [-] (51. V. Jindra [-] ) , Z. Vokáček [-] (78. A. Zábraha [-] ) , J. Lindner [-] - O. Chábera [-] , J. Derka [-] -

ŽK: 24. M. Vondráček .
Hráči zápasu: Z. Kubelka , O. Chábera .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Holý Milan - FREUND Karel (N), ZIKMUND Viktor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.