Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedlička rozhodl v sedmdesáté minutě


Branky


0

Rychlé branky v úvodu utkání znamenaly vedení pro hostující Pečky, ale Viktorie dokázala před pauzou vyrovnat. Rozhodující gól zaznamenal Tomáš Jedlička po sedmdesáti minutách hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda během prvních deseti minut

Utkání o šest bodů začalo jako z partesu. Už ve druhé minutě zaspala levá strana domácích a kanonýr "B" týmu Bedřich Novotný, který tentokrát naskočil na výpomoc do áčka, poslal hosty do vedení - 0:1. Z vedení se ale Pečečtí dlouho neradovali. Standardní situace ve prospěch domácí Viktorie, centr a na něj si nejvýše naskočil Pavel Mašek a přesnou hlavičkou ve čtvrté minutě srovnal stav už na 1:1. Přesto si hosté vzali v desáté minutě vedení zpět. Po závaru před domácí brankou se z bezprostřední blízkosti prosadil Martin Materna - 1:2.

 

Potom se hra trochu zklidnila, akce se střídaly na jedné i druhé straně, ale šancí už tolik nebylo. Pár minut před přestávkou ale chyboval jinak dobře chytající mladý gólman Peček Bubla a Martin Koubek mohl pohodlně vyrovnat - 2:2.

 

Domácí stále tahali za kratší konec

Pod vědomím důležitosti zápasu se ani jeden z týmů nehnal bezhlavě do útočení. Ale více ze hry měli domácí borci, jenže Bubla důsledně napravoval svojí chybu a nedovolil Oseckým žádnou gólovou radost. Naopak hráčům AFK se parádně povedl jeden rychlý brejk. Ideální vysunutí kolmicí za obranu, náběh Tomáše Jedličky a v sedmdesáté minutě šli opět do vedení hosté - 2:3.

 

Závěrečný nápor Viktorie už branku nepřinesl, ani při riskantní hře na tři obránce. To naopak umožňovalo brejkové situace pro hosty, ale ani ti z žádnou akcí gólově nenaložili. Osecká Viktorie přezimuje na dvanácté příčce a bude na jaře muset hodně bojovat o setrvání v soutěži, Pečky se posunuly na desátou pozici.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Na domácím hřišti proti Pečkám se nám nepodařilo zopakovat slibný výkon z minulého kola a v souboji o šest bodů jsme prohráli. Po divokém začátku jsme v desáté minutě 1:2 prohrávali. Poté se hra uklidnila a šanci ubylo. Přesto se nám podařilo vyrovnat Koubkem po hrubé chybě hostujícího gólmana. Nutno ale podotknout, že ve druhém poločase vše odčinil a několika výbornými zákroky pomohl Pečkám k vítězství. Druhé dějství už tolik šanci nepřineslo a tak se čekalo až do 70.minuty. Nejprve jsme my promarnili velkou šanci a tak udeřil soupeř. Na to jsme už bohužel ani přes riskantní hru na tři obránce nedokázali zareagovat a naopak jsme mohli inkasovat po některém z rychlých kontrů.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Pro nás mimořádně důležitá výhra, ale zbytečně jsme si cestu za třemi body zkomplikovali, jelikož jsme během celého zápasu měli řadu vyložených šancí. Stačilo některé gólově vyřešit a závěr zápasu jsme mohli prožít v klidu. Podle mě naše zasloužená výhra. Nejenom že jsme měli více šancí, ale hráči si v průběhu zápasu věřili a šli si pro vítězství více než domácí a to rozhodlo. Do posledního zápasu se nám vrátili někteří dlouhodobě zranění hráči a tak jsme měli dostatečně silnou lavičku náhradníků a toho jsme využili v průběhu zápasu ke střídání a rozložení fyzické námahy na více hráčů. Všichni hráči zaslouží pochvalu, ale dva z nich bych vyzdvihl. Bédu Novotného, kanonýra ,,B" mužstva, který jednu branku vstřelil a do dalších šancí se dostal a byl po celý zápas pro obranu domácích nebezpečný. Navíc, přestože je se všemi hráči kamarád, tak na hřišti má obrovskou autoritu a to je bonus k jeho výkonu. Druhý hráč je V.Bubla, mladý brankař dorostu, který chytal poprvé za ,,A" mužstvo v důležitém zápase. Až na jedno gólové pochybení nás ve druhém poločase nejednou podržel a i on má velkou zásluhu na vítězství.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - A. Sixta [-] , M. Munzar [-] , L. Černý [-] , M. Černý [-] - J. Karban [-] , D. Adamec [-] , Š. Šmiřák [-] (78. S. Karban [-] ) , P. Mašek [-] - M. Koubek [-] , M. Koška [-] -

AFK Pečky
V. Bubla [-] - T. Chudoba [-] , T. Plaček [-] , P. Braňka [-] (67. M. Novák [-] ) , J. Malý [-] (31. F. Axamit [-] ) - J. Chrastný [-] (46. M. Štégl [-] ) , T. Jedlička [-] , M. Modrovič [-] , T. Holub [-] (46. L. Mužík [-] ) - B. Novotný [-] , M. Materna [-] (80. Š. Růžička [-] ) -

ŽK: 50. M. Koubek , 52. M. Munzar - 65. L. Mužík .
Hráči zápasu: V. Bubla , B. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Wolfram Pavel - HOŠEK Václav (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.